Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εξοργισμένοι Παυλόπουλος – Ρέβη στον αέρα του Open

«Είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και εκμεταλλεύεσαι τι πράγμα ακριβώς; Τι πίστευες; Ότι έχεις τη δύναμη να διασύρεις, να διαπομπεύσεις επειδή έτσι γούσταρες μια κοπέλα;», είπε ο Άκης Παυλόπουλος.

Από χθες το απόγευμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στο επίκεντρο. Οι αποκαλύψεις που έγιναν σχετικά με τον ίδιο έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη και φυσικά όλοι έχουν πάρει θέση για το συγκεκριμένο θέμα.

Σήμερα, λοιπόν, στον αέρα της εκπομπής “Ώρα Ελλάδος” στο Open, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ευλαμπία Ρέβη δεν άντεξαν και ξέσπασαν κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Εγώ έχω να πω ως γυναίκα ότι αισθάνομαι βαθιά αηδία, αυτό! Γιατί εμπιστεύεσαι κάποιον άνθρωπο… Τα νέα παιδιά είναι πολύ σύνηθες να ανταλλάσουν σεξουαλικά μηνύματα και φωτογραφίες. Από το αστυνομικό ρεπορτάζ έχουμε δει να το εκμεταλλεύονται αυτό κάποιοι και να εκβιάζουν το παιδί, να τα ανεβάζουν σε αυτά τα σάιτ.

Είναι πολλές γυναίκες θύματα στη χώρα μας και αυτό πρέπει να σταματήσει. Και να πάει στη δικαιοσύνη για να δούμε και τι άλλο έχει συμβεί. Δεν ντρέπεται; Δεν υπάρχουν λόγια, είναι χυδαίο», είπε αρχικά η Ευλαμπία Ρέβη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο Άκης Παυλόπουλος πήρε στη συνέχεια το λόγο και είπε: «Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που έκανε αυτό που έκανε, όταν είσαι σε αυτή τη θέση ρε μεγάλε, απολαμβάνεις όλη αυτή τη δόξα, την αναγνωρισιμότητα, όλη αυτή τη δύναμη που σου παρέχουν αυτά τα δύο εργαλεία και κάνεις αυτό το οποίο κατήγγειλες από τη θέση που βρισκόσουν, τότε αυτό είναι το άκρον άωτον της υποκρισίας και της χυδαιότητας.

Είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και εκμεταλλεύεσαι τι πράγμα ακριβώς; Τι πίστευες; Ότι έχεις τη δύναμη να διασύρεις, να διαπομπεύσεις επειδή έτσι γούσταρες μια κοπέλα; Επειδή θεώρησες ότι είναι “κτήμα” σου και θα την είχες οποτεδήποτε σαν να ήταν η μαριονέτα σου όποτε γούσταρες και για όσο γούσταρες;».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου