Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Γιώργος Τράγκας: «Χορεύω τανγκό με τον COVID-19» – Η ανάρτησή του όταν βρέθηκε θετικός

Τι είχε γράψει ο δημοσιογράφος όταν έμαθε ότι νοσεί με κορονοϊό

Για τα πρόστιμα που επέβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών αλλά και το γεγονός ότι οι διαβητικοί -όπως ήταν και ο ίδιος- εξαιρούνται από τα μονοκλωνικά αντισώματα- είχε μιλήσει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Γιώργος Τράγκας, που πέθανε σήμερα νικημένος από τον κορονοϊό.

Στο ποστ του με τίτλο «χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη» ο Γιώργος Τράγκας είχε επίσης ανακοινώσει ότι μαζί με τη σύζυγό του, που είχε και εκείνη διαγνωστεί με κορονοϊό, βρίσκονταν σε καραντίνα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα:

Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου