Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία εις βάρος του – Σοκάρουν τα μηνύματα που έστελνε

Όσα μετέφερε το δελτίο ειδήσεων του Star για τη νέα καταγγελία.

Εκτός Ράδιο Αρβύλα είναι εδώ και λίγες ημέρες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Απόψε μέσα από το Star προβλήθηκε μία νέα καταγγελία και τα μηνύματα που έστελνε ο παρουσιαστής σοκάρουν.

Η γυναίκα είναι ελεύθερη επαγγελματίας, ζει κι εργάζεται στην Θεσσαλονίκη και μετέφερε μέσω του δελτίου ειδήσεων τα μηνύματα, που της έστελνε ο παρουσιαστής. 

Η δημοσιογράφος, Τασούλα Παπανικολάου ανέφερε πως η κοπέλα είναι γνωστή στην Θεσσαλονίκη κι οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπολου: » Η παρενόχληση ξεκίνησε το 2017 με το εξής μήνυμα: …

Με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ…ς. Η κοπέλα δεν του απάντησε, θεωρώντας πως θα σταματήσει. Το 2018 τής έστειλε: Έλα από το σπίτι να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ. Τα μηνύματα τα έστελνε ενώ ήταν σε σχέση με την κοπέλα, που τον κατηγορεί για τα βίντεο.

Το 2020 το μήνυμα λέει: Που είσαι, θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις. Το 2021 έστειλε: Θα σου μιλήσω ειλικρινά γιατί φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Χρόνια τώρα έχω … άπειρες φορές στο μπάνιο με την σκέψη σου. Μου αρέσεις πολύ με τα ρούχα που φοράς. Σκέφτομαι το κορμί σου με τα εσώρουχα που φοράς. Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα.»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου