Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποια ομάδα έχασε την τρίτη ασυλία στο Survivor;

Το τελευταίο αγώνισμα για την ασυλία της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε στο Survivor και Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν σκληρή μάχη για την επικράτηση.

Λαβωμένοι μέχρι απόψε ήταν οι Διάσημοι, οι οποίοι μετρούν ήδη δύο ήττες. Από αυτές προέκυψαν και οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα τους, που δεν είναι άλλοι από τον Βαλάντη και την Ελισάβετ Σπανού.

Σε αυτό το αρχικό στάδιο οι σχέσεις μεταξύ των παικτών παίζουν δεύτερο ρόλο ενώ πολύ σημαντική είναι η αγωνιστική επίδοση των συμμετεχόντων και το αν φέρνουν νικητήρια run στα αγωνίσματα.

Απόψε, έλαβε χώρα το τρίτο αγώνισμα κι οι Διάσημοι δεν ήθελαν να υπάρξει ξανά υποψήφιος από την ομάδα τους, που θα σήμαινε ότι η αποχώρηση ανήκει σίγουρα στους ίδιους. Από την άλλη οι Μαχητές έβαλαν τα δυνατά τους για να διατηρήσουν την δυναμική τους και να μην προκύψει από αυτούς ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το αγώνισμα έκοψε την ανάσα κι οι Διάσημοι έκαναν την ανατροπή, αφού κατάφεραν την πρώτη τους νίκη. Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι Μαχητές είχαν ξεκάθαρη άποψη κι όλοι υπέδειξαν έναν, τον Σπύρο Μαρτίκα. Μάλιστα ο ίδιος είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν καθώς θεωρεί πως μπορεί να αντιμετωπίσει στην ψηφοφορία του κοινού τους δύο διάσημους. Από την άλλη δεν ήταν και λίγοι οι συμπαίκτες του που ισχυρίστηκαν ότι το έκαναν γιατί δεν συμφωνούν με αρκετά πράγματα που δεν κάνει για την ομάδα τους.

Βαλάντης, Ελισάβετ και Σπύρος θα διεκδικήσουν την ψήφο του κοινού. Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει;

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου