Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Γιώργος Χριστοδούλου: «Εμφανίστηκε η casting director, ένα κοριτσάκι, που θα κρίνει αν μπορώ να παίξω»

«Σηκώθηκα κι έφυγα», λέει ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Στην εκπομπή “Breakfast@star” έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Χριστοδούλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για το κάστινγκ που του ζητήθηκε να περάσει σε καθημερινό σίριαλ, αλλά και την αντίδρασή του.


«Με πήρε ένας και μου είπε να συμμετέχω σε μια καθημερινή σειρά και να του δώσω μια φωτογραφία για να τη δει η casting director. Λέω όχι φωτογραφία, θα έρθω εγώ. Και εμφανίζεται η casting director, ένα κοριτσάκι το οποίο θα κρίνει, όχι εμένα, τον οποιονδήποτε, αν κάνω εγώ να παίξω στο καθημερινό. Μου λέει “τι θα κάνουμε;”. Της λέω δεν θα κάνουμε», είπε αρχικά ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου είπε στη συνέχεια: «Όταν θα σας τύχει κάτι και νομίζετε ότι θα μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτό, το τηλέφωνό μου το έχετε να με καλέσετε, κι έφυγα. Να πάω να κάνω κάστινγκ στον Σκορτσέζε, να πω ναι, και να σκουπίσω και το πάτωμα. Αλλά έχει βγει αυτή η μόδα, casting director, που είναι νέοι άνθρωποι και δεν μπορούν να κρίνουν την καριέρα του άλλου. Σε άλλο σίριαλ η απάντηση ήταν ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα γιατί είναι μια “αυλή”. Θα ασχοληθώ εγώ τώρα με αυτή την ιστορία;».

 Δειτε το βιντεο εδω

«Οι καλές συνεργασίες είναι το α και το ω. Πρώτα βάζω τη ζωή μου και μετά το θέατρο. Πρέπει να είσαι μεγάλος καλλιτέχνης για να παίζεις και να σκηνοθετείς τον εαυτό σου ταυτόχρονα. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Χριστοδούλου.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου