Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Μέγκι Ντρίο για Μάρα Μεϊμαρίδη: «Ήταν ότι χειρότερο έχω ακούσει από μια ηλικιωμένη γυναίκα»

"Αυτό ήταν ένα τεράστιο τηλεοπτικό φάουλ. Είναι άνθρωποι, δεν είμαστε σκυλάκια ούτε γατάκια" δήλωσε η Μέγκι Ντρίο.

Στο Mega Καλημέρα και στην δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο, η οποία μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, το ατύχημα που είχε η ίδια ενώ έδωσε και την δική της απάντηση στην Μάρα Μεϊμαρίδη.

«Ο πατέρας μου είναι σε δύσκολη κατάσταση, είναι αναμενόμενο έχει χάσει την σύντροφό του. Του φαίνεται το σπίτι πολύ άδειο κι όλα τον πειράζουν.

Χάθηκε η μητέρα μου και χάθηκε ο κυρίαρχος του σπιτιού. Ζω από θαύμα, με έσωσε η μητέρα μου. Έπεσα επάνω σε κολώνα σε λεωφόρο. Δεν θυμάμαι τίποτα, έχασα τις αισθήσεις μου και χτύπησα λίγο το κεφάλι μου. Ήταν κατευθείαν μετά τον θάνατο της μητέρας μου, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην οδήγηση.» ανέφερε η Μέγκι Ντρίο.

Για τα σχόλιο που είχε κάνει η Μάρα Μεϊμαρίδη για τον Χρήστο Σαντικάι και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, είπε: «Είναι τραγικό  για μια γυναίκα σε τέτοια ηλικία. Που τόσο την στηρίξαμε και την βάλαμε σε ριάλιτι. Ωραία παραδείγματα δίνουμε στην τηλεόραση, ωραία ράτσα οι Αλβανοί. Τι ράτσα είναι αυτή; Δεν είμαστε σκυλιά, είμαστε άνθρωποι. Νομίζω ήταν ότι χειρότερο έχω ακούσει από μια ηλικιωμένη γυναίκα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο τηλεοπτικό φάουλ. Είναι άνθρωποι, δεν είμαστε σκυλάκια ούτε γατάκια» κατέληξε η Μέγκι Ντρίο.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου