Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία της οικογένειας και της συντρόφου του ηθοποιού για την κηδεία

«Ο πολύτιμος φίλος μας που χάθηκε ήταν ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος με αξίες»

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Πάνου Νάτση σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο της Αθήνας, όταν η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με φορτηγό.

Ο θάνατός του έχει προκάλεσε σοκ σε φίλους και συνεργάτες. Μάλιστα, το φως είδε και ένα βίντεο – ντοκουμέντο, το οποίο καταγράφει τη σύγκρουση της μοτοσυκλέτας του Πάνου Νάτση με φορτηγό.

Στο μεταξύ, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook την επιθυμία της οικογένειας του ηθοποιού. «Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμας αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βουλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636.

Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαισθητος άνθρωπος με αξίες», γράφει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα αναδημοσιεύει και ο Φοίβος Δεληβοριάς, γράφοντας: «Όσοι με κάποιον τρόπο συναντήθηκαν με αυτό το Αστέρι, θα μπορούσαν να κάνουν -κατά προτροπή των αγαπημένων του- αυτό το καλό, που περιγράφεται στον παρακάτω σύνδεσμο. Καλό ταξίδι στον Πάνο, οι «Σέρρες» και όσοι δουλεύουμε γι’αυτές θα κάνουμε το παν για να κρατήσουμε όλοζώντανο το χιούμορ, το ταλέντο και την καλοσύνη του».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου