Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τις τοξικολογικές εξετάσεις – Νέες καταγγελίες για πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση

Νέα τροπή στην υπόθεση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη. Δύο νέες καταγγελίες που αφορά σε πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, γυναίκα που ζει στην Αθήνα, φέρεται να κατέθεσε πως έπεσε κι εκείνη θύμα βιασμού το 2016 από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας.

Η κοπέλα πήγε στη Θεσσαλονίκη όπου και κατέθεσε στην Ασφάλεια, συνοδεία της μητέρας της και της δικηγόρου της.

Η εξέλιξη δίνει νέα τροπή στην υπόθεση, κι ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων την ερχόμενη εβδομάδα.

Η δεύτερη καταγγελία κατονομάζει, επίσης, το ίδιο πρόσωπο, με το περιστατικό να φέρεται να έχει λάβει χώρα το 2017.

Ο άνδρας φέρεται να κάλεσε την 30χρονη σε κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την ίδια να βρίσκεται λίγη ώρα αργότερα στο αυτοκίνητό του για να πάνε σε κάποιο άλλο μαγαζί.

Όπως αναφέρει η κοπέλα, στη συνέχεια έχασε τη μνήμη της και βρέθηκε σε ένα άγνωστο στην ίδια σπίτι με αυτό το άτομο. Η κοπέλα τού ζήτησε εξηγήσεις, δεν τις πήρε, και πήρε μια φίλη της να πάει να την πάρει. Σημειώνεται ότι η 30χρονη δεν θέλει να πάει στις αρχές, γιατί δε θέλει να αποκαλυφθεί το όνομά της.
Θρίλερ με τις τοξικολογικές εξετάσεις

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων καθυστερούν. Ενώ αναμενόταν να παραδοθούν την Κυριακή στην ανακρίτρια, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως θα γίνει σήμερα Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το email από το εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας δεν έφτασε ποτέ στο εργαστήριο του ΑΠΘ το οποίο έχει ολοκληρώσει τις δικές του αναλύσεις. Αυτό το email, όπως αναφέρει το MEGA, αναμένεται να σταλεί τη Δευτέρα.

Σημειώνεται ότι οι εξετάσεις θα δείξουν αν υπήρχε στο ποτό της 24χρονης κάποια ουσία που επηρέασε το νευρικό της σύστημα και επομένως δεν ήταν σε θέση να συναινέσει σε ερωτική πράξη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου