Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Γιάννης Μπέζος: «Αισθάνομαι χορτάτος αλλά δεν μπορώ να πω ότι πάω να ξεκουραστώ»

"Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λέω ότι η ζωή είναι το θέατρο και χωρίς αυτό τι θα κάνω" παραδέχθηκε ο Γιάννης Μπέζος.

Με αφορμή τη νέα του θεατρική παράσταση, ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τον Θανάση Πάτρα το πρωί της Πέμπτης. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην ημερομηνία λήξης της καλλιτεχνικής διαδρομής και την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω πως δεν θα θέλει κανείς να με δει να πεθαίνω στο σανίδι. Κανείς δεν έχει την όρεξη αυτήν. Επειδή όμως το θέατρο είναι μια πολύ απαιτητική δουλειά και δημιουργεί έναν κόσμο εκ του μηδενός, είναι πολύ μεγάλη ευθύνη. Δεν είναι απλή υπόθεση. Πρέπει λοιπόν να γίνονται όσο αντέχουν οι δυνάμεις, οι βιολογικές και οι πνευματικές».

«Αλλιώς είναι μια πολύ εγωιστική συμπεριφορά. Να βρίσκομαι δηλαδή συνέχεια ανάμεσα στους συναδέλφους μου».

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λέω ότι η ζωή είναι το θέατρο και χωρίς αυτό τι θα κάνω. Αισθάνομαι χορτάτος αλλά δεν έχω λόγο να σταματήσω, συνέχεια όσο μεγαλώνω γεμίζω πιο πολλά ερωτηματικά επομένως είμαι υποχρεωμένος, ενδεχομένως για αυτό με έχουν βάλει οι συμπατριώτες μου σε αυτή τη θέση, να παρίσταμαι. Δεν μπορώ να πω ότι πάω να ξεκουραστώ» πρόσθεσε ο ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

Επίσης, ο Γιάννης Μπέζος πήρε θέση για το ταλέντο της Αλίκης Βουγιουκλάκη. «Βεβαίως και ήταν καλή ηθοποιός, απλώς δεν το έδειχνε. Για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα ποτέ και μάλιστα της το είχα πει. Ήταν ένας άλλος κόσμος, άλλοι καιροί, ζητούσαν άλλα από το συγκεκριμένο πρόσωπο. Ένας κόσμος ρημαγμένος από τον εμφύλιο που είχε ανάγκη το χαμόγελο και η Αλίκη το έδωσε αυτό απλόχερα. Απλώς παγιδεύτηκε μέσα σε αυτό. Θα μπορούσε να κάνει πράγματα σπουδαία. Έκανε απόπειρες, αλλά δεν ακολούθησε το κοινό και το κακό είναι ότι δεν επέμεινε».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου