Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπά κατά του Γιώργου Κατσαούνη: «Καραγκιόζης»

"Μου είναι απίστευτα αντιπαθής από εδώ και πέρα. Μπορεί να έχει και δίκιο, αλλά για μένα τελείωσε", λέει έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου.

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με όσα είπε ο Γιώργος Κατσαούνης για την Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor.

Η παρουσιάστρια, μετά την προβολή του επίμαχου αποσπάσματος, δήλωσε στον αέρα της Super Κατερίνα:

«Όχι φίλε μου είσαι… Να το πω; Καραγκιόζης! Ακόμα κι αν έχει γίνει αυτό, είσαι άντρας, ο οποίος στην αρχή έλεγες ότι «τη γουστάρω». Υποτίθεται ότι είσαι αρσενικό και το παίζεις και παλιάς κοπής, δεν δίνεις ποτέ μια γυναίκα. Ακόμα και να έχει γίνει, δεν δίνεις ποτέ μια γυναίκα. Μου είναι απίστευτα αντιπαθής από εδώ και πέρα. Μπορεί να έχει και δίκιο, αλλά για μένα τελείωσε. Την έδωσε; Τελείωσε. Ας άφηνε την παραγωγή να το δείξει, να εκτεθεί μόνη της».

Ο Γιώργος Κατσαούνης δήλωσε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor για τη Μυριέλλα Κουρεντή: «Ο Άρης έχει δίκιο που λέει διπρόσωπη την Μυριέλλα, διότι εκτός του συμβουλίου που είχα κλείσει το ειδύλλιο και το άνοιξα ξανά μετά με μια δεύτερη ευκαιρία που της είχα δώσει… Της είχα πει με γουστάρεις όντως; Αυτή μου είπε και σε γουστάρω δίνοντάς μου ένα φιλί στο στόμα αλλά και πουλάει κιόλας και στον κόσμο. Μετά για αυτό την ξεμπρόστιασα και την έκανα δρόμο. Ήθελα να το τονίσω ότι ναι είναι διπρόσωπη»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου