Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Μαρία Τζομπανάκη: «Όταν είδα την εμφάνισή μου στον Σασμό έπαθα σοκ»

"Υπήρξα πολύ ωραία γυναίκα. Τώρα είμαι μια γυναίκα που κρατάει τη μεστότητα από τη μια και από την άλλη, τον απόηχο αυτής της ομορφιάς που δεν φεύγει", εξομολογείται η Μαρία Τζομπανάκη.

Η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για όλα.

Ο χρόνος, ο δεύτερος γάμος της, ο Ορφέας Αυγουστίδης…

«Υπήρξα πολύ ωραία γυναίκα. Τώρα είμαι μια γυναίκα που κρατάει τη μεστότητα από τη μια και από την άλλη, τον απόηχο αυτής της ομορφιάς που δεν φεύγει. Όταν είναι μόνο όμορφα τα μάτια μας αλλά δεν έχουμε βλέμμα όμορφο, κάποια στιγμή αυτό φεύγει.

Στην αρχή όταν είδα τον εαυτό μου -γιατί είχα να κάνω 15 χρόνια τηλεόραση- έπαθα σοκ με την εμφάνισή μου και λέω: «Πάρε βαθιά ανάσα! Πώς είσαι έτσι; Έτσι είσαι»; Μετά έλεγα: «Την Καλλιόπη παίζεις και έτσι πρέπει να είσαι» και το ξέχασα αυτό», εκμυστηρεύτηκε η Μαρία Τζομπανάκη και στη συνέχεια είπε για τη σχέση της με τον σύζυγό της:

«Ο Γιάννης ήξερε ότι εγώ δεν θα είμαι καθιστή και δεν θα ξόδευα τον χρόνο μου στα γυμναστήρια και στις βόλτες στα μαγαζιά. Αυτό το είχα πει από την αρχή, Ξέρει πολύ καλά ότι είμαι ένας άνθρωπος που ζει τη ζωή του κάθε λεπτό. Εγώ μέρα νύχτα σκέφτομαι την Καλλιόπη, είμαι αγκαλιά με την Καλλιόπη.

Η χιλιομετρική απόσταση δεν είναι, μπαίνεις μέσα στο αεροπλάνο φτάνεις. Είναι και τα ηλεκτρονικά μέσα πια, που μπορείς να κοιμηθείς και να σου λέει παραμύθια στο μαξιλάρι σου. Είναι ένας άνθρωπος ώριμος και πάρα πολύ συνειδητοποιημένη η σχέση μας. Δεν κάναμε αυτόν τον γάμο για να γυρνάμε μετά δεξιά και αριστερά. Αστείο μου φαίνεται».

«Ο γιος μου ήταν ένας βασικός λόγος για να παίξω στον Σασμό. Ήταν ο γιος μου και η Κρήτη, μαγικό. Δεν περιγράφεται με λόγια», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη για τον Ορφέα Αυγουστίδη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου