Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Πέντε γυναίκες καταγγέλλουν για σ3ξουαλική κακοποίηση τον ντράμερ

Κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του στην οποία φέρονται να κατονομάζουν και άλλα θύματα

Στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα έχει μπει μηνυτήρια αναφορά πέντε γυναικών οι οποίες κατηγορούν για σ3ξουαλική κακοποίηση τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ που ήδη έχει καταδικαστεί, σε πρώτο βαθμό, για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού.

Στην μηνυτήρια αναφορά οι καταγγέλλουσες αναφέρουν ότι ο μουσικός τις κακοποίησε σ3ξουαλικά ενώ ήταν ανήλικες. Μάλιστα, οι γυναίκες φέρονται να μην σχετίζονται μεταξύ τους ενώ περιγράφουν διαφορετικά πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικούς τόπους και χρόνους.
Αναμένεται να ακολουθήσουν και νέες αποκαλύψεις για άλλα κορίτσια

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να ακολουθήσουν και νέες αποκαλύψεις καθώς οι μηνύτριες αναφέρονται και σε γεγονότα με κεντρικά πρόσωπα άλλα κορίτσια τα οποία εκτιμάται ότι να κληθούν στο πλαίσιο της έρευνας της δικαιοσύνης.

«Πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες οι οποίες εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους» αναφέρει σε δήλωση του ο δικηγόρος, Παν. Παπαϊωάννου σημειώνοντας πως: «καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια που ποικίλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου