Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Survivor: Αγανάκτησε ο Άρης Σοϊλέδης με την Μυριέλλα Κουρεντή – «Όλη την ημέρα αυτό το πράγμα»


Εξερράγη ο Άρης Σοϊλέδης στο Survivor!

Έξαλλος έγινε ο Άρης Σοϊλέδης στο Survivor της Κυριακής με αφορμή την επιμονή της Μυριέλλας Κουρεντή να αγωνιστεί στο τελευταίο αγώνισμα παρά την εμφανή έλλειψη δυνάμεων.

Έτσι, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από την ομάδα των Μαχητών, ο Άρης Σοϊλέδης δεν μπόρεσε να ακούει όσα ήθελε ξανά να πει η συμπαίκτρια του και ξεσπάθωσε.

«Γιώργο, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το συγχωρήσω σε κανέναν άνθρωπο. Το να λες ένα και αν λέει δέκα! Αυτό συμβαίνει όλη την ημέρα με την Μυριέλλα. Της λες ένα και λέει δέκα! Δεν σταματάει ποτέ! Ποτέ, ποτέ! Να πει μια φορά, «έχεις δίκιο» και να φύγει! Θα της πεις ένα και άδικο να έχει θα σου πει εκατό! Δεν σταματάει. Όλη την ημέρα αυτό το πράγμα».

«Αχ δεν μπορώ» συμπλήρωσε σε έντονο ύφος ο Άρης Σοϊλέδης για να αποκριθεί δειλά η Μυριέλλα Κουρεντή πως «αυτό είναι πολύ άδικο».

Δειτε το βιντεο εδω

«Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα! Το να λέμε δέκα πράγματα. Ξεκάθαρα πρέπει να ακούμε όλοι. Κάποιες φορές και γω δεν ακούω αλλά πρέπει να μου δώσουν μία στο κεφάλι για να ακούσω» τόνισε στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής και παίκτης των Διασήμων στο Survibor.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου