Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Δημήτρης Κοντομηνάς – Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έφυγε ακριβώς όπως δεν ήθελε»

"Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε 30 κιλά στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος" ομολογεί η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε η Βίκυ Χατζηβασιλείου να αποχαιρετήσει τον Δημήτρη Κοντομηνά, την Πέμπτη, με τον οποίο και είχαν συνεργαστεί επί σειρά ετών στον Alpha. Μάλιστα, τα λόγια που χρησιμοποιεί η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συγκινούν.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δημοσίευσε μια παλαιότερη φωτογραφία μαζί με τον αείμνηστο επειχειρηματία συνοδεία του παρακάτω μηνύματος.

«Έφυγε σήμερα το πρωί ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Αγάπησε πολύ τις μπίζνες, τη χλιδή, τον Alpha, τις γυναίκες, τους κόλακες. Ηταν extra large στον τρόπο που εργαζόταν, στη δοτικότητα στους αγαπημένους του, στην πολυτέλεια στους χώρους του, στο size από τα σακάκια του. Έφυγε extra small, 30 κιλά, στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος, χωρίς ούτε έναν συνεργάτη, ούτε μια σύντροφο, ούτε έναν συγγενή, ούτε έναν κολακα».


«Έζησε ακριβώς όπως ήθελε και έφυγε ακριβώς όπως δεν ήθελε. Του άξιζε καλύτερος θάνατος. Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Ευχαριστώ για την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και κυρίως το σεβασμό. Αντίο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου