Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Δήμος Βερύκιος: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς τα έδινε όλα για την Ελένη Μενεγάκη»

"Εκείνη τη στιγμή η Ελένη Μενεγάκη ήταν στον αέρα. Με την Ελένη είχε μια ξεχωριστή σχέση" δήλωσε ο Δήμος Βερύκιος.

Ο Δήμος Βερύκιος παραχώρησε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Μαρίνο Βυθούλκα και μίλησε μεταξύ άλλων για τη στιγμή που είχε μπει ο Δημήτρης Κοντομηνάς στο πλατό της εκπομπής που παρουσίαζε η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha.

«Εκείνη την ημέρα μου είχε πει ότι θα έρθει στα Studio Pro. Τον περιμέναμε στην είσοδο με τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Βασίλη Παπαδρόσο και πήγαμε κατευθείαν στο γραφείο του. Ύστερα από αρκετή ώρα κατεβήκαμε όλοι μαζί κάτω για να τον ξεπροβοδίσουμε. Μόλις έφυγε ο Παπαδρόσος, μου ζήτησε να πάμε μια βόλτα από τα πλατό. Εκείνη τη στιγμή η Ελένη Μενεγάκη ήταν στον αέρα. Με την Ελένη είχε μια ξεχωριστή σχέση. Τα έδινε όλα για εκείνη. Μόλις φτάσαμε στο πλατό, η Ελένη βρισκόταν στην κουζίνα, καθώς ήταν η ώρα της μαγειρικής.

Με την άκρη του ματιού της μας είδε, αλλά δεν έδωσε σημασία. Εκείνη λοιπόν τη στιγμή ο Δημήτρης Κοντομηνάς μου είπε: «Προχώρα. Πάμε να κάνουμε ντου». Την συνέχεια την ξέρετε, την έχετε δει στις τηλεοράσεις σας. Ήταν μια κίνηση στρατηγικής του προέδρου διότι ήταν μια δύσκολη περίοδος με τις τηλεοπτικές άδειες και ήθελε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα πως ο Alpha δεν πρόκειται να κλείσει. Ήθελε να προστατέψει τους εργαζόμενους του καναλιού και αν τους κάνει να νιώσουν καλά. Και το κατάφερε κόμη μια φορά. Θέλω να τονίσω ότι ο Κοντομηνάς ήταν φιλελεύθερος. Δεν είχε πολιτικές παρωπίδες. Δεν υπήρχε πρωθυπουργός της χώρας που να μην έχει περάσει από το ξύλινο σπίτι της Βαρυμπόμπης.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου