Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Καίτη Φίνου: Συγκινεί με ανάρτησή της για τα πέντε χρόνια από το θάνατο του Στάθη Ψάλτη

Όσα έγραψε η Καίτη Φίνου.

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η Καίτη Φίνου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τα πέντε χρόνια από το θάνατο του Στάθη Ψάλτη.

«Συζητούσαμε για τα γεράματά μας….ήμουν 37 χρονών και πηγαίναμε Αυστραλία κι Ελλάδα περιοδεία…. Ένα από τα βράδια που μαζευόμασταν σ’ ένα δωμάτιό για να γελάσουμε,ήρθε η κουβέντα για τα γεράματά. Σηκώθηκε ξαφνικά όρθιος,άρχισες να περπατάς σαν γριά κι έλεγες πως έτσι θα περπατούσα και θα μιλούσα όταν θα τον επισκεπτόμουν σπίτι του στα 85 του….γελούσαμε όλοι με τις ιστορίες που λέγαμε πως θα θυμόμαστε….

Και….δεν έγινε τίποτα απ’ όλα αυτά…εσύ έφυγες νωρίς και γω ζω τις χειρότερες χρονιές- όχι τις δικές μου-της ανθρωπότητας. Δεν ξέρω αν «γλύτωσες» απ’ όλα αυτά τα δεινά… Αυτό που γνωρίζω είναι πως ο κόσμος πονάει,πεινάει,πεθαίνει,αρρωσταίνει…. και φως για όμορφο μέλλον δεν βλέπω όσο κι αν είμαι αισιόδοξη στις δύσκολες καταστάσεις…
Αυτά για σήμερα Σταθάκο μου…. Θα «σου γράψω» κάποια στιγμή νεότερα, αν δεν έχω προλάβει να στα πω από κοντά….» έγραψε η Καίτη Φίνου.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου