Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

MasterChef: «Ο Δημήτρης Ταϊρίδης έχει 5 προσωπικότητες και θα φύγει σύντομα»

"Έχει μπει ξεκάθαρα στο MasterChef για να κάνει σόου".

Το πλέον συζητημένο πρόσωπο του MasterChef 2022 είναι δίχως άλλο ο Δημήτρης Ταϊρίδης, έχοντας κατορθώσει να ξυπνήσει όχι απαραίτητα θετικά συναισθήματα στους περισσότερους συμπαίκτες του.

Έτσι, το πρωινό της Τετάρτης, ο Βασίλης Βαλέχας που αποχώρησε από το MasterChef μίλησε για εκείνον με ιδιαίτερα λόγια στο Breakfast@Star.

«Ο Δημήτρης μες στον διαγωνισμό δεν έχει να κάνει με το μαγειρικό κομμάτι που λέει ότι τον μειώνουμε και τον ξεφτιλίζουμε. Δεν έχει καμία σχέση. Ο Δημήτρης, όλοι ξέρουμε, είναι τριάντα χρόνια μάγειρας απλώς έχει καταφέρει αντί να ασχολιόμαστε με τον Δημήτρη ως μάγειρα να ασχολιόμαστε με τον Δημήτρη ως προσωπικότητα. Και όχι με μία προσωπικότητα, αλλά με τις πενήντα προσωπικότητες του» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

«Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του γιατί είμαι σίγουρος ότι έχει σκεφτεί δυο, τρία σενάρια μπροστά από αυτό που είπε! Εύκολα γράφει ένα σενάριο το παιδί, είναι μοναδικός σε αυτό που κάνει» συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Βασίλης Βαλέχας. 

«Για μένα έχει μπει ξεκάθαρα για να κάνει σόου και θέλει συνέχεια να είναι τα φώτα στραμμένα πάνω του. 

 Δειτε το βιντεο εδω

Είμαι σίγουρος 100% ότι θα φύγει στις δύο, τρεις επόμενες δοκιμασίες και βάζω το χέρι μου στη φωτιά».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου