Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Μπαμπάς ξυπνάει κάθε μέρα ξημερώματα για να κοιμάται η μαμά ένα 8ωρο και γίνεται viral

Είναι γεγονός ότι ο ερχομός ενός νέου μέλους στο σπίτι φέρνει δυσκολίες στον ύπνο και γενικά στα ωράρια.

Το ίδιο συνέβη και σε μια οικογένεια που δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της στο Tik Tok και πρόσφατα απέκτησε ένα δεύτερο παιδί. 

Πρόσφατα η μητέρα ανέβασε ένα ακόμα, στο οποίο δεν πρωταγωνιστεί εκείνη όπως συνήθως, αλλά ο σύζυγός της και τα παιδιά τους.

Όπως αποκάλυψε η Eden, δηλαδή η μητέρα με το βίντεο αυτό ήθελε να ευχαριστήσει τον σύζυγό της για την στήριξη και τη βοήθεια. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η νεαρή μητέρα, προκειμένου εκείνη να κοιμάται κάθε βράδυ ένα οκτάωρο ώστε να ξεκουράζεται επαρκώς ο σύζυγός της ξυπνάει κάθε μέρα από τις 4 τα ξημερώματα και αναλαμβάνει εκείνος τη φροντίδα του μωρού για όσο εκείνη κοιμάται.

«Από όταν κάναμε το μωρό μας, ο σύζυγός μου θέλει να διασφαλίζει ότι θα κοιμάμαι οκτώ ώρες την ημέρα, το οποίο σημαίνει ότι εκείνος κάθε πρωί σηκώνεται στις 4. Στην αρχή αισθανόμουν ένοχη, αλλά εκείνος επέμεινε και μου εξήγησε ότι είναι τόσα πολλά τα “βάρη” που σηκώνω που δεν μπορεί να με αφήσει. Είναι το βάρος της εγκυμοσύνης, του τοκετού, του θηλασμού. Μου είπε ότι τα ξάγρυπνα βράδια είναι το μόνο “βάρος” που μπορεί να πάρει εκείνος αντί για εμένα, οπότε γιατί να μην τα κάνει;».

Δείτε το βίντεο...

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου