Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Δημήτρης Λιγνάδης: Μάρτυρας – κλειδί καταθέτει την Παρασκευή

«Έχουμε ραγδαίες εξελίξεις. Αύριο συνεχίζεται η δίκη και όπως πληροφορήθηκα θα υπάρχει κυριολεκτικά ένας μάρτυρας – κλειδί στην υπόθεση Λιγνάδη», λέει ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Αύριο, Παρασκευή, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα καθίσει ξανά στο εδώλιο, καθώς συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη του. Σήμερα, ο Γιάννης Πουλόπουλος, στον αέρα της εκπομπής “Super  Κατερίνα”, αναφέρθηκε σε έναν μάρτυρα – κλειδί που αναμένεται να καταθέσει αύριο.

«Έχουμε ραγδαίες εξελίξεις. Αύριο συνεχίζεται η δίκη και όπως πληροφορήθηκα θα υπάρχει κυριολεκτικά ένας μάρτυρας – κλειδί στην υπόθεση Λιγνάδη. Ποιος είναι αυτός ο μάρτυρας; Είναι ο ιδιοκτήτης του καταλύματος στην Επίδαυρο, στο οποίο φέρεται να είχε πάει ο Δημήτρης Λιγνάδης μαζί με τον δεύτερο καταγγέλλοντα  και τον φίλο του.

Η δίκη που διεκόπη θα συνεχιστεί με τη μαρτυρία του φίλου του δεύτερου καταγγέλλοντα, ο οποίος είναι μάρτυρας αληθείας. Και αμέσως μετά έχει κληθεί να καταθέσει ο ιδιοκτήτης του καταλύματος», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος για την υπόθεση Λιγνάδη.

 Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε: «Υπάρχουν ακόμα δύο μάρτυρες από το εξωτερικό, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα, προκειμένου να καταθέσουν για την πρώτη υπόθεση, για τον πρώτο καταγγέλλοντα, για τον Αλί».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου