Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Γιώργος Λιάγκας κατά Μπιμπίλα: «Έριξε τη μπάλα έξω, ότι φταίνε οι δημοσιογράφοι»

«Προσπαθεί ο ίδιος ο Μπιμπίλας να υποβαθμίσει ένα γεγονός το οποίο συνέβη», λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα, στον αέρα του ΑΝΤ1, ήταν φανερά ενοχλημένος από τη στάση του Σπύρου Μπιμπίλα, σχετικά με τη συνομιλία που είχε ο ίδιος με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον Δημήτρη.

«Είναι η τελευταία φορά που έρχομαι διότι όταν γύρω μου είναι άνθρωποι, οι οποίοι ακούνε τι λέμε ιδιωτικά και μεταφέρονται σε πρωτοσέλιδα, διαφωνώ απολύτως. Δεν θα σας πω, τα υπόλοιπα ψάξτε τα», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στους ρεπόρτερ.

Ο Γιώργος Λιάγκας, στη συνέχεια, πήρε το λόγο και είπε: «Προσπαθεί ο ίδιος ο Μπιμπίλας να υποβαθμίσει ένα γεγονός το οποίο συνέβη. Εμείς, δημοσιογράφοι, οφείλουμε να μεταφέρουμε τις πληροφορίες, αυτή είναι η δουλειά μας. Μην κατηγορούμε τους ανθρώπους που μετέφεραν το ρεπορτάζ, σε δημόσιο χώρο έγινε.

Το να είσαι σε ένα σπίτι μέσα και να βάλεις κοριούς να καταγράψεις, εκεί απαγορεύεται.  Όταν σε δημόσιο χώρο ακούς έναν άνθρωπο να λέει “θα έρθω να σε δω στο θέατρο γιατί είσαι καλός” και ο άλλος λέει “δεν θέλω να έρθεις να με δεις”, να μην το μεταφέρουμε; Τα είπε δημόσια, τα άκουσαν οι άνθρωποι δίπλα, δεν έγινε εν κρυπτώ η συνομιλία».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε επίσης: «Η δημοσιότητα για τον κύριο Μπιμπίλα που βγαίνει κάθε μέρα στα κανάλια είναι θετική και πρέπει να βγαίνει και μια αρνητική… Ναι, τον παρακαλάμε, αλλά αυτό γιατί να θέλει να το κρύψει; Ο γιος του Φιλιππίδη προφανώς είναι ενοχλημένος από τη στάση του κυρίου Μπιμπίλα που ήταν φίλος του πατέρα του. 

 Δειτε το βιντεο εδω

Θα μπορούσε να πει ότι ναι του μίλησα, αλλά έριξε τη… μπάλα έξω, ότι φταίνε οι δημοσιογράφοι που μετέφεραν τις πληροφορίες».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου