Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Μιμή Ντενίση: «Με συγκλόνισε, ήταν ένα γερό ταρακούνημα σε νεαρή ηλικία»

"Εκείνη η απώλεια με βοήθησε να γίνω πιο ισορροπημένη" δήλωσε η Μιμή Ντενίση.

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στο Hello! Και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε μεταξύ άλλων για τις τρεις απώλειες που τη στιγμάτισαν.

Ποιες είναι οι τρεις πιο δύσκολες στιγμές που βιώσατε και τι σας δίδαξαν;

Είναι τρεις θάνατοι: του πατέρα μου, της μητέρας μου και του Τρίτση. Ο Αντώνης πέθανε πολύ νέος και πρώτος. Ήμουν κι εγώ πολύ νέα τότε και με συγκλόνισε όχι μόνο του έρωτα και της αγάπης που ένιωθα για εκείνον, αλλά και γιατί δεν είχα βιώσει κανένα θάνατο γύρω μου. Εκείνη η απώλεια με βοήθησε να γίνω πιο ισορροπημένη. Τότε μπορεί να ήμουν κι λίγο καβάλα στ’ άλογο καθώς είχα επιτυχία κι άκουγα καλά λόγια. Το συγκεκριμένο γεγονός με έκανε να συνειδητοποιήσω πως αυτά δεν μετρούν, ότι αυτό που έχει σημασία τελικά είναι να είσαι καλά, να είσαι ευγνώμων, σοβαρά σκεπτόμενος και ταπεινός γιατί αύριο μπορεί να μην υπάρχεις. Ήταν ένα γερό ταρακούνημα σε νεαρή ηλικία.

Στη συνέχεια η απώλεια του πατέρα μου πριν από δεκατρία χρόνια ήταν το πρώτο γεγονός που με έκανε να αισθανθώ ότι μεγάλωσα. Όσο έχεις τους γονείς σου, πάντα είσαι παιδί κάποιου. Μετά ακολούθησε η μητέρα μου… Αυτά τα τρία γεγονότα με σημάδεψαν.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου