Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

«Παρών» ο Μάνος Δασκαλάκης σε τρία από τα επεισόδια της Τζωρτζίνας

Όσα μεταδόθηκαν από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μία ακόμα αποκάλυψη που έγινε ήταν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν παρών σε τρία από τα εννέα επεισόδια της Τζωρτζίνας.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: «Οι αρχές ερευνούν όλα τα καρδιακά επεισόδια που παρουσίασε η Τζωρτζίνα από τις 8 Απριλίου το 2021 μέχρι στις 29 Ιανουαρίου το 2022, όπου η Τζωρτζίνα πεθαίνει. Η Τζωρτζίνα στο διάστημα αυτών των μηνών παρουσίασε τουλάχιστον εννέα καρδιακά επεισόδια, όμως με την έγκαιρη παρέμβαση των γιατρών το παιδί σωζόταν την τελευταία στιγμή. Οι αρχές εξετάζουν αν η μητέρα χορηγούσε κεταμίνη όλες τις φορές, πριν τη μοιραία θανατηφόρα δόση.

Πολύ σημαντική πληροφορία που μας είχε δώσει ο πατέρας. Ο Μάνος Δασκαλάκης μου είχε πει ότι σε τρία από αυτά τα επεισόδια ήταν παρών. 

Είτε η μητέρα ήθελε να δημιουργήσει άλλοθι -χορηγούσε την κεταμίνη και τον φώναζε όταν ξεκινούσαν τα συμπτώματα- είτε ο πατέρας έχει κάποια εμπλοκή και θα δώσει εξηγήσεις όταν κληθεί να καταθέσει στις αρχές».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου