Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Άννα Κανδύλη: «Δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για γονείς, εγώ δεν είμαι»

"Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής είναι εις βάρος της", λέει η Άννα Κανδύλη.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Άννα Κανδύλη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Γιώργο Μπέζα.

Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε τόσο σε κάποιες δικαστικές υποθέσεις που έχουν συνταράξει το πανελλήνιο, όσο και στην προσωπική της ζωή.

«Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής είναι εις βάρος της. Θα σου πω ότι πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Είναι μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει τον κόσμο, έχει ακουμπήσει τον κόσμο. Μου φάνηκε αδιανόητο, είναι αδιανόητο για μέσα και πόσο μάλλον αν αποδειχθεί τελικά ότι εμπλέκεται στους θανάτους και των τριών παιδιών», είπε η Άννα Κανδύλη.

Απαντώντας σε ερώτηση αν την έχουν απειλήσει όλα αυτά τα χρόνια, η δημοσιογράφος ανέφερε: «Κάποιες φορές έχω δεχτεί απειλές αλλά δεν με πτοούν».

Για την απόφασή της να μην κάνει παιδί, η Άννα Κανδύλη σημειώνει: «Γιατί να έχω συνέχεια; Από πολύ μικρή είχα αποφασίσει ότι δεν θα κάνω παιδιά. Γιατί θεωρώ ότι δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για γονείς. Και κάποια στιγμή αυτό νομίζω ότι πρέπει να το καταλάβουμε. Εγώ θεώρησα ότι δεν είμαι, δεν κάνω και δεν έκανα παιδιά. Μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που θα το μετανιώσω. Μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου