Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Φοβερή παραβίαση, εγώ έκλαιγα κι αυτοί μου έλεγαν… σ’ αρέσει τώρα, σ’ αρέσει;»

«Πολύ τραυματικά πράγματα, χτυπιόμουν, έκλαιγα, έλεγα δεν θέλω άλλα δεν μπορούσα να μη δίνω συνεντεύξεις, ήμουν σε μία σειρά και έπρεπε να μιλήσω», λέει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το κυνήγι που “έτρωγε” από τους παπαράτσι, αλλά και για τα δημοσιεύματα που την εξόργιζαν.

«Το “αδέσποτο σκυλί” γράφτηκε ως ρεμπέτικο, άλλα στη δίκη μας εκδοχή έχει ήχο swing, gipsy jazz και λίγο funk, η μουσική είναι κάτι που με γεμίζει. Ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν χάλια, πέρασα δύσκολα, συνέβησαν πολλά και με την υγεία του πάτερα μου και σε προσωπικό επίπεδο. Με το θέμα της υγείας του πατέρα μου, κλείνουμε ένα χρόνο που μας ζορίζει, είχαμε μία έξαρση τον Ιανουάριο. Στην τελευταία παράσταση της «Αυλής των θαυμάτων» έπεσα από ένα σκαλοπάτι και γύρισε το δάχτυλο μου και έπαιξα έτσι στην παράσταση», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε στην οικογένειά της: «Λείπω πολλές ώρες από το σπίτι, το ίδιο και ο Παναγιώτης, ο οποίος λείπει πολλά βράδια από το σπίτι, πρακτικά αυτό μοιάζει με σπαζοκεφαλιά. Συναισθηματικά δημιουργείται μία απόσταση για την οποία πρέπει να ξαναβρίσκεσαι με τον άλλο και να το ξαναδουλεύεις. Τα παιδιά είναι διαρκής αγώνας. Θέλω να είμαι συνεχώς παρούσα, οι μαμάδες έχουμε και ενοχικό σύνδρομο, εγώ προσωπικά είμαι φουλ ενοχική. Ο Μάξιμος και ο Κίμωνας είναι γλυκά, καταπληκτικά παιδιά, είμαι υπερήφανη γι’ αυτά, είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους. Είναι ερωτευμένα με τη μαμά, είμαστε πολύ δεμένοι, τους έχω θηλάσει και μεγάλο διάστημα, ένα χρόνο τον Μάξιμο και σχεδόν δυο χρόνια τον Κίμωνα».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε στη συνέχεια: «Έχω κάνει σπαστά ψυχοθεραπεία, ξεκίνησα 25 χρονών, είχα μέσα μου κάτι έντονο που έπρεπε να διαχειριστώ, να θέσω όρια. Πνίγομαι και αδυνατώ να βάλω τα όρια μου αποστομωτικά, λειτουργικά και πρακτικά, σε πολλές φάσεις τα θέλω των άλλων ήταν πάνω από τα δικά μου. Ο χωρισμός των γονιών μου, όταν ήμουν μικρή, είναι κάτι που κουβαλάω ακόμη, κάποιες στιγμές ήταν τραυματικές».

Για το πώς κατά καιρούς έχει αντιμετωπίσει την δημοσιότητα, και διάφορα ευτράπελα, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: «Σήμερα είμαι cool με τη δημοσιότητα, άλλα για ένα διάστημα μου έκαναν τη ζωή πολύ δύσκολη. Στον γάμο μας στη Δονούσα μπήκε στην εκκλησία φωτογράφος και νομίζαμε πως ήταν φίλος που τραβούσε. Μου την έστηναν έξω από το σπίτι, έκαναν φωτομοντάζ, έβαζαν αλλού κάδους, άλλου δέντρα, για να βάλουν ότι βγήκα με τον τάδε από το σπίτι. Έπαιρναν έμενα, έπαιρναν τον τάδε και μας κολλούσαν μαζί, έλεγα “δεν είναι δυνατόν αφού εγώ δε βγήκα από το σπίτι, γιατί άλλαξε θέση ο κάδος και το δέντρο”. Με κυνηγούσαν μέσα στα σκοτάδια ένας από μπροστά ένας από πίσω και ένας από το πλάι με μικρόφωνο και κάμερα, αυτά όλα ήταν για καταγγελία με το metoo.

Φοβερή παραβίαση, φώναζαν άνθρωποι “αφήστε την κοπέλα”, εγώ έκλαιγα κι αυτοί μου έλεγαν “σ’ αρέσει τώρα, σ’ αρέσει;”. Σε εξώφυλλα έβαζαν απαράδεκτους τίτλους πράγματα που δεν είχα πει ποτέ, με παρουσίαζαν ως άνθρωπο με τον οποίο δεν θα ήθελα ποτέ να έχω σχέση. Είχα πληγωθεί πάρα πολύ από όλο αυτό, ήμουν σε φάση που έλεγα “για ποιά ακριβώς μιλάνε; Ποιά είναι αυτή η κοπέλα;”, αλλοίωναν πλήρως τα λεγόμενα μου. Πολύ τραυματικά πράγματα, χτυπιόμουν, έκλαιγα, έλεγα δεν θέλω άλλα δεν μπορούσα να μη δίνω συνεντεύξεις, ήμουν σε μία σειρά και έπρεπε να μιλήσω».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου