Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αποκαλύπτει η Κλοντιάνα μέσα από τις φυλακές;

“Κι εγώ αν ζούσαν τα παιδιά μου, το ίδιο θα έκανα στη θέση σας για το παιδί μου. Θα θυσίαζα ακόμα και τη ζωή μου, αλλά εγώ τα έχασα”.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συναντήθηκε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού με την Κλοντιάνα, τη γυναίκα που είχε τραυματίσει τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι.

Μιλώντας στο Πρωινό και την Κέλλυ Χεινοπώρου για τη συνομιλία που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η Κλοντιάνα ανέφερε τα εξής:

«Άκουσε ότι κάνω απεργία πείνας και μου είπε ότι λυπάται για ό,τι μου συμβαίνει και ότι έχει ακούσει για την υπόθεσή μου. “Κι εγώ αν ζούσαν τα παιδιά μου, το ίδιο θα έκανα στη θέση σας για το παιδί μου. Θα θυσίαζα ακόμα και τη ζωή μου, αλλά εγώ τα έχασα”, μου είπε χαρακτηριστικά.

Βρέθηκε η ευκαιρία και μιλήσαμε για ένα λεπτό. Μου είπε ότι ελπίζει να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Μου είπε ότι η ίδια προσπαθεί να αποδείξει την αλήθεια για να ηρεμήσει η ψυχή των παιδιών της, ότι είναι αθώα. Επειδή είμαι μία μητέρα που προφυλακίστηκα, πάλεψα, αγωνίστηκα για να σώσω το παιδί μου, πιστεύω στη μάνα. Πιστεύω στο λειτούργημα της μάνας».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου