Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά Χρύσλας Γεωργακοπούλου: «Δεν είχες βρει κόντρα τον τελευταίο καιρό να ασχοληθείς»

«Μην ψάχνουμε κόντρες εκεί που δεν υπάρχουν», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Έχει αρχίσει να δημιουργείται μια καινούρια κόντρα», είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου για τη Νικολέττα Ράλλη και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης, κάτι που έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια του Happy Day.

Σήμερα, λοιπόν, στον αέρα του Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν άντεξε και ξέσπασε κατά της Χρύσλας Γεωργακοπούλου.

«Χθες είδα πάρα πολλά δημοσιεύματα ότι… χειρούργησε με το γάντι η Σταματίνα τη Νικολέττα Ράλλη, πώς χαρακτήρισε τη συνέντευξή της… Αυτό που είπα και θα της το έλεγα και σε ένα φιλικό καφέ γιατί με τη Νικολέττα έχουμε πιει καφέ σε κοινή παρέα. Δεν είμαστε φίλες, αλλά σε μια ευρύτερη κοινή παρέα… Όταν γυρνάς με ένα τηλεμάρκετινγκ, μοιραία είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα γιατί έχει πολλές διαφημίσεις, κάτι που το παραδέχτηκε και το ίδιο το κορίτσι», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στη συνέχεια, απάντησε στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Θέλω όμως να πω κάτι, επειδή είμαστε και στο ίδιο κανάλι, Χρύσλα μου, το να πασάρουμε μια τέτοια συνέντευξη ως “μια νέα κόντρα γεννιέται”, μάλλον επειδή δεν είχες βρει κόντρα τον τελευταίο καιρό για να ασχοληθείς και να πασάρεις, φαντάστηκες μία.

Μην ψάχνουμε κόντρες εκεί που δεν υπάρχουν. Έχει πολλά προβλήματα ο κόσμος, έχει ανάγκη από εμάς να του κάνουμε παρέα, να χαμογελάει, να ξεσκάει… Άνθρακας ο θησαυρός, καμία κόντρα απολύτως. Είπα αυτό που πιστεύω και θα το έλεγα και στην ίδια. Και απ’ ότι κατάλαβα, ευτυχώς η ίδια το εξέλαβε ακριβώς όπως το είπα. Το παραδέχθηκε, χαλαρά και όμορφα, ότι έχει δίκιο η Σταματίνα».

Τ.Μ.: Και δεν θέλει να δημιουργήσει και καμία κόντρα η Νικολέττα.

ΣΤ.ΤΣ.: Άλλοι ήθελαν να φανταστούν. Ελλείψει τηλεοπτικών θεμάτων σκεφτόμαστε διάφορα.

Τ.Μ.: Είναι αυτό που έρχεται και λέει “έχουμε τη Δέσποινα Βανδή και απαντάει για τη σχέση της”. Και λέει η Δέσποινα Βανδή… γεια σας! Είναι αυτό.

Πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου