Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

«Έμεινε» ο Σταμάτης Κραουνάκης με το μήνυμα της μητέρας του – «Δεν θα κλάψω»

Την πιο γλυκιά έκπληξη είχε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Ενώπιος Ενωπίω.

Στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένος ο Σταμάτης Κραουνάκης προκειμένου να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον ΑΝΤ1.

Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δέχθηκε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα από την αγαπημένη του μητέρα.

Μάλιστα, ο Σταμάτης Κραουνάκης δεν έκρυψε την μεγάλη του έκπληξη για όσα εκείνη είπε στην εκπομπή. «Σου εύχομαι, Σταμάτη μου, μέσα από την ψυχή μου ότι καλύτερο στη ζωή σου. Σε ευχαριστώ. Έχω χρυσά γεράματα και σου εύχομαι πάντα να προσφέρεις, έτσι όπως είσαι γεννημένος να προσφέρεις. Αγάπη μου γλυκιά να σου χαρίζει η ζωή ότι καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του Σταμάτη Κραουνάκη.

«Ουάου! Δεν θα κλάψω σήμερα, σας το υπόσχομαι. Είναι πολύ θεάρα η mammy, οκ! Εντάξει! Χαίρομαι που είναι υγιής και την έχουμε παρέα μας και κάνουμε τρελά γέλια όταν βρισκόμαστε όλη η οικογένεια μαζί» πρόδωσε με χαμόγελο ο Σταμάτης Κραουνάκης στη βραδινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

«Η μάνα μου δεν ήταν σκληρή, αλλά ήταν τρελή! Ήταν περιπετειώδης φύση και θα πω κάτι πάρα πολύ τρελό αυτή τη στιγμή. Όταν ο πατέρας μου έχασε τα πάντα, η μάνα μου πήρε διαζύγιο για να πάρει το πατρικό της και να σώσει ένα τμήμα της περιουσίας. Ως κόρη στρατιωτικού και να έχει στοιχεία από τη σύνταξη, από τα οποία πήγε και ψώνισε σε αυτή την ωραία περιοχή που έχουμε τώρα όλοι καταφύγιο εκεί στα Μεσόγεια. Ήταν πολύ δυνατή γυναίκα και δεν μάσησε ποτέ» τόνισε, πριν την προβολή του αποσπάσματος, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου