Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Σπύρος Μπιμπίλας για Ελένη Κούρκουλα: «Έχει έναν συλλογισμό που δεν μπορώ να παρακολουθήσω»

«Ο κάθε μάρτυρας έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τον φίλο του, αρκεί να έχει τη συνείδησή του καθαρή», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στο Πρωινό έκανε δηλώσεις ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε για τον Αλέξη Κούγια, αλλά και για την κατάθεση της Ελένης Κούρκουλα υπέρ του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Καταλαβαίνω τους δικηγόρους γιατί είναι αναγκασμένοι να υπερασπιστούν τον πελάτη τους άσχετα αν έχει δίκιο.

Είναι λάθος του κυρίου Κούγια να βγαίνει και να κάνει κρίσεις για τους μάρτυρες και να προδικάζει την απόφαση του δικαστηρίου.

Δεν ακολούθησα το επάγγελμα του δικηγόρου γιατί δεν μπορούσα να υπερασπιστώ ανθρώπους που λένε ψέματα. Μου είναι δυσάρεστο. Η κοινή γνώμη ακούει τα ομοφοβικά σχόλια και εφόσον δεν συμφωνεί, δεν συμπαθεί αυτόν που τα κάνει», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Για την κατάθεση της Ελένης Κούρκουλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Ο κάθε μάρτυρας έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τον φίλο του, αρκεί να έχει τη συνείδησή του καθαρή. Έχει έναν περιπλεγμένο συλλογισμό που δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω.

Δειτε το βιντεο εδω 

Η δικαιοσύνη θα κρίνει αν λειτουργούμε κατά συνείδηση ή από συμφέρον. Δεν έπεσα από τα σύννεφα με την κατάθεσή της γιατί όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν φίλη με τον Λιγνάδη. Είναι φυσιολογικό να καταχειροκροτήθηκε όταν επελέγη διευθυντής του Εθνικού διότι κάποιοι τον είχαν ανάγκη».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου