Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Χαμός στον «αέρα» μεταξύ Καραμέρου και Πορτοσάλτε: «Υπερασπίζεσαι καταδικασμένο βιαστή»

«Είναι η γραμμή σας να με στοχοποιείτε. Τράβα στην ευχή του Θεού»

Άναψαν τα «αίματα» το πρωί της Δευτέρας (18/7) μεταξύ του Γιώργου Καραμέρου και του Άρη Πορτοσάλτε με αφορμή την αποφυλάκιση του καταδικασμένου για δύο βιασμούς σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Άρης Πορτοσάλτε στην τοποθέτησή του στον «αέρα» του ΣΚΑΪ επεσήμανε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης αποφυλακίστηκε με νόμο ΣΥΡΙΖΑ ενώ σχολίασε τις διαμαρτυρίες του κόσμου στα θέατρα λέγοντας: «Η απόφαση αυτή παρήχθη από νόμο του ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί στοχοποιείται η κ.Μενδώνη επειδή κάποιοι, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή θέλει πάνω σε αυτή την πολιτική να λασπώσει πρωθυπουργό, Μενδώνη κτλ. Το να παίζεις με τον θεσμό της δικαιοσύνης και να τον κάνεις υποχείριο της πολιτικής σου είναι μεγάλο σφάλμα. Αυτή η πολιτική δεν ταιριάζει σε ένα κόμμα που θέλει να νομίζουν οι υπόλοιποι ότι είναι κεντρώο. Το 30% των ανθρώπων που έχουν μια άλλη αντίληψη για την κοινωνία μας τους περιμένει να πάνε να ψαρέψουν…» υπογράμμισε.

Τον λόγο τότε πήρε ο Γιώργος Καραμέρος αντιδρώντας στα λεγόμενα του Άρη Πορτοσάλτε τονίζοντας:: «Άρη μου δεν πέρασες καλό Σαββατοκύριακο μάλλον διότι αυτός ο νόμος είναι του 2010 που δεν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ντροπή να λέμε ψέματα πρωί πρωί Δευτέρας».

«Οι προσωπικές αναφορές είναι προϊόν μιας άκρατης ηλιθιότητας και λαϊκισμού. Εγώ δεν ακούμπησα κανένα» υπογράμμισε ο Άρης Πορτοσάλτε με τον Γιώργο Καραμέρο να απαντά: «Δηλαδή λες ηλίθιους τους συνομιλητές σου; Ποιος ασχολήθηκε μαζί σου δεν κατάλαβα…».
«Δεν ντρέπομαι να μιλάω μαζί σου και να σε ακούω να λες τόσα ψέματα»

Ενώ οι τόνοι ανέβηκαν η παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Αναστασοπούλου προσπαθούσε να ηρεμήσει τους δύο συνομιλητές χωρίς όμως να τα καταφέρει.

«Είναι χυδαίος λαϊκισμός αντιλήψεως ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άρης Πορτοσάλτε. «Δεν ντρέπεσαι να λες…» επεσήμανε απευθυνόμενος στον Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος τον διέκοψε λέγοντάς του: «Δεν ντρέπομαι να μιλάω μαζί σου και να σε ακούω να λες τόσα ψέματα! Μπορεί να είσαι όσο θέλεις τοξικός. Υπερασπίζεσαι καταδικασμένο βιαστή».

Δειτε το βιντεο εδω 

«Ως εκπρόσωπος του ηλίθιου λαϊκισμού που εκφράζεις σου λέω λοιπόν ότι δεν ντρέπεσαι να καλύπτεις σεξουαλική παρενόχληση του πρεσβευτή εναντίον πέντε γυναικών και έρχεσαι και μου λες… Είναι η γραμμή σας να μου επιτίθεστε, είναι η γραμμή σας να με στοχοποιείτε και μετά τη στοχοποίηση να έρχονται τα γκαζάκια. Είσαι συμμέτοχος σε αυτό, τράβα στην ευχή του Θεού» απάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Γιώργος Καραμέρος αντέδρασε λέγοντάς του: «Εγώ σου έβαλα τα γκαζάκια; Μόνο σου τα κάνεις, μόνος σου τα λες, μόνος σου τα ακούς».

 πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου