Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον γάμο και την επανασύνδεση με τον Γιάννη Καραβασάνη

"Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά", εκμυστηρεύεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν κάθισε απέναντι από την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό Μας, αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη.

Οι δυο τους, τους τελευταίους μήνες προχώρησαν σε επανασύνδεση και πλέον είναι ξανά ζευγάρι.

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα, ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα.

Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί πολλά χρόνια, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές… Ήμασταν σχεδόν επτά χρόνια μαζί. Τώρα είμαστε και πάλι μαζί.

Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι…

Τυχαία συνέβη η επανασύνδεση. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη», εξομολογήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου