Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Ξεσπά ο Αίας Μανθόπουλος για την θεία του, Ειρήνη Παππά: «Και ακόμα δεν την σκέπασε το χώμα»

"Ήταν μια ιστορία που δεν με άφηναν ήσυχο κάποτε και το ανανέωσαν τώρα" τονίζει , μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος.

Για την αείμνηστη ηθοποιό και θεία του, Ειρήνη Παππά μίλησε ο Αίας Μανθόπουλος το απόγευμα της Πέμπτης στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μάλιστα, σε δημοσιεύματα που παρουσιάζουν κατά τον ίδιο «διάφορες κακόβουλες φαντασιώσεις από επίδοξους γιους και κόρες».

Πιο συγκεκριμένα, ο Αίας Μανθόπουλος σημείωσε αρχικά πως «έχασα τη θεία μου αλλά νομίζω πως ήταν ένας άνθρωπος που εκπροσωπούσε όλη την Ελλάδα. Μόνο από τα σχόλια που διάβαζα στα social media δεν έχω λόγια εγώ να πω. Μόνο δηλαδή αυτά που γράφουν οι άνθρωποι καταλαβαίνω ότι πραγματικά την είχε αγαπήσει πάρα πολύ ο ελληνικός λαός για το ταλέντο, την ομορφιά, τις πολιτικές της θέσεις. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν έλεγε ψέματα, ήταν ένας άγγελος επί γης και τώρα έχει πάει να συναντήσει τους υπολοίπους. Δυστυχώς όμως είχαμε και κάποια φαινόμενα σε έντυπα, ακόμα δεν την σκέπασε το χώμα, να παρουσιάζονται διάφοροι ως επίδοξοι γιοι και κόρες. Διάφορες κακόβουλες φαντασιώσεις. Ήταν μια ιστορία που δεν με άφηναν ήσυχο κάποτε και το ανανέωσαν τώρα».

«Η Ειρήνη ήταν μια γυναίκα που έβγαινε από τα στερεότυπα, μια δωρική και σεβαστή μορφή που έφυγε από τα όρια της Ελλάδος. Ένας άνθρωπος ο οποίος έφυγε και σε άλλες σφαίρες με το ταλέντο, την δουλειά και τη διεθνή αναγνώριση που είχε».

Δειτε το βιντεο εδω

«Ήταν ένας άνθρωπος τον οποίο τον είδα πιο συχνά όταν ήμουν πολύ μικρός παρά όταν μεγάλωσα. Γιατί πάντα έλειπε σε κάποιο υπερατλαντικό ταξίδι ή είχε κάπου γύρισμα. Στην Τυνησία, στην έρημο με τον Άντονι Κουίν και το μεσημέρι μπορεί να τρώγαμε μαζί στο σπίτι» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αίας Μανθόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου