Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Φάνης Μουρατίδης: «Αν το παιδί μου ήταν ομοφυλόφιλος, δεν θα λέρωνα την προσωπικότητά του»

Ο Φάνης Μουρατίδης για τη συμμετοχή του στο Maestro και τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά Maestro αλλά και τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει στη ζωή του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, με αφορμή τον ρόλο που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ο γιος του να του ανακοίνωνε μελλοντικά ότι είναι ομοφυλόφιλος. «Εγώ σαν γονιός θα κάνω αυτό που θέλει το παιδί μου σε όλα τα επίπεδα: στην επιλογή της σεξουαλικής του ταυτότητας, στον επαγγελματικό του προσανατολισμό. Η ζωή είναι δική του και του ανήκει» απαντά ο Φάνης Μουρατίδης και προσθέτει: «Εγώ αυτό που έχω να κάνω είναι να εμποδίσω οτιδήποτε δε θα προάγει την προσωπικότητά του και δε θα βάλω το δάχτυλό μου για να λερώσω αυτή την προσωπικότητα».

Στην ίδια συνέντευξη, ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς πρόκειται να έχει τον ρόλο του αφηγητή, ενώ παραδέχθηκε πως παρά τις πολύ δύσκολες καταστάσεις που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει στη ζωή του, δεν έχει πάρει ποτέ του αντικαταθλιπτικά χάπια, όπως κάνει η τηλεοπτική του σύζυγος στη σειρά που συμμετέχει.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου