Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Διονύσης Σχοινάς για Γιώργο Μαζωνάκη: «Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα»

"Από εμένα υπάρχει τρελός σεβασμός προς την πλευρά του", λέει ο Διονύσης Σχοινάς για τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Ήβη Αδάμου κάνουν πρεμιέρα στο BOX, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, σε ένα πρόγραμμα ανατρεπτικό που θα θυμίζει ένα μεγάλο πάρτι.

 Ο τραγουδιστής συνάντησε τους δημοσιογράφους, το βράδυ της Τρίτης και βέβαια, ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν και η διαμάχη του με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο Διονύσης Σχοινάς κάνει ξεκάθαρο πως δεν επιθυμεί να φτάσουν στα άκρα, αλλά προτιμά να λυθεί το ζήτημα εξωδικάστικά.

«Είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ, είναι κάτι που μου συνέβη πρώτη φορά στη ζωή μου. Ανταλλάσσουμε μεταξύ μας εδώ και δύο μήνες γελοία εξώδικα και αγωγές από εγωισμό και μόνο. Ένα σχήμα χάλασε, δεν έγινε τίποτα. Συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα στον κόσμο. Δεν έκατσε αυτό το σχήμα, εγωισμός από εδώ, εγωισμός από εκεί, πέφτουν τα εξώδικα. Νομίζω θα σταματήσει αυτό κάποια στιγμή. Από εμένα υπάρχει τρελός σεβασμός προς τα εκεί. Ελπίζω πως δεν θα πάει δικαστικά το θέμα και αν πάει να το λύσουμε εξωδικαστικά. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά», λέει ο τραγουδιστής.

Όσο για τον λόγο που τους οδήγησε στην ανταλλαγή εξωδίκων, ο Διονύσης Σχοινάς αναφέρει: «Δύο φορές πήγαμε να κάνουμε πρεμιέρα, ακυρώθηκε χωρίς να ξέρω τον λόγο και χωρίς να το αποφασίσουμε μαζί. Αυτό είναι. Ήμασταν δύο πρωταγωνιστές εκεί. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλήθεια σου λέω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου