Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Ευγενία Σαμαρά: «Έπαθα σοκ, είμαι σίγουρη ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν ήξεραν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο»

Η Ευγενία Σαμαρά θυμάται τα χρόνια της στην σατιρική εκπομπή του Ant1 και παίρνει θέση για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Ευγενία Σαμαρά, με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου στο θέατρο Εμπορικόν και σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», ενώ έκανε και μία αναδρομή στο παρελθόν της, όταν ήταν μέλος της παρέας στο Ράδιο Αρβύλα.

«Εγώ δούλευα στο ραδιόφωνο που έχουν τα παιδιά του Ράδιο Αρβύλα και παράλληλα σπούδαζα στη δραματική σχολή. Όταν μου πρότειναν να πάω στην εκπομπή, μου φάνηκε πολύ ωραία ιδέα. Ήξερα ότι θα ασχοληθώ με το κομμάτι της υποκριτικής» ανέφερε η ηθοποιός για τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

Όταν η συζήτηση στράφηκε προς την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλο, η Ευγενία Σαμαρά δήλωσε: «Είχα πάθει κι εγώ σοκ τότε, όπως και όλοι όσοι τον γνώριζαν. Δεν έχει σημασία το τι πίστευα εγώ. Σημασία έχει το τι συνέβη. Το είδα τότε στην τηλεόραση και έμεινα παγωτό».

Για το ενδεχόμενο οι παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα να γνώριζαν εκ των προτέρων για τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η ηθοποιός ήταν ξεκάθαρη: «Είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά δεν το γνώριζαν. Δεν θεωρώ ότι θα είχαν κάποιον λόγο να συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί του, εάν το γνώριζαν εξ αρχής. Δεν θα το πίστευα ποτέ. 

Όταν ακούς τέτοια πράγματα για ανθρώπους που ξέρεις, νιώθεις μία σήψη μέσα σου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου