Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Νίκος Βέρτης: Του ζητούν 60.000 ευρώ – Μήνυση στον «ψευτογιατρό» για τα μαϊμού εμβόλια

Ο Νίκος Βέρτης περνά στην αντεπίθεση για την πολυσυζητημένη υπόθεση των ψεύτικων εμβολίων που έγιναν στον ίδιο και στην ορχήστρα του

Η υπόθεση με τα ψεύτικα εμβόλια κατά της Covid-19 που φέρονται πως έκαναν τόσο ο Νίκος Βέρτης όσο και η πολυμελής ορχήστρα του τον Μάιο του 2021 συνεχίζεται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη, που παρουσίασε σήμερα μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, οι δύο πλευρές αλληλομηνύονται και το θέμα φαίνεται πως παίρνει πια τη νομική οδό.

Ο Νίκος Βέρτης και η 17μελής ορχήστρα με την οποία συνεργαζόταν εκείνο το διάστημα κατέθεσαν από κοινού μήνυση στον λεγόμενο «ψευτογιατρό», ο οποίος έχει κατηγορηθεί και δικαστεί για παρόμοια υπόθεση και στην Κύπρο. Στο κείμενο της μήνυσης αναφέρεται ρητά πως: «Καταθέτουμε μήνυση κατά του… για τα αδικήματα της αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος (προσποιήθηκε τον γιατρό χωρίς να έχει πτυχίο ιατρικής), απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης (δεν ξέρουμε τι σκεύασμα χορηγήθηκε) και πλαστογραφία κατά συρροή (χορήγησε κάρτες εμβολιασμού)».

Στη συνέχεια, ως απάντηση σε εξώδικο που δέχθηκε από μουσικό της ορχήστρας του, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν είδε ποτέ τον τραγουδιστή να εμβολιάζεται, ο Νίκος Βέρτης κατέθεσε αγωγή ζητώντας την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας. «Όπως ανακαλέσετε τα όσα ψευδή καταθέσατε με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας, της τιμής και της υπόληψης του κυρίου Νίκου Βέρτη» αναφέρει χαρακτηριστικά η αγωγή.

Δειτε το βιντεο εδω

Τέλος, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως έχει υποβληθεί και δεύτερη μήνυση κατά του τραγουδιστή από άλλον μουσικό της ορχήστρας του, ο οποίος μάλιστα ζητά από τον Νίκο Βέρτη το ποσό των 60.000 ευρώ. Αναμένονται περισσότερες εξελίξεις στην υπόθεση το επόμενο διάστημα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου