Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Πρέπει να φύγεις κι εσύ από αυτή την πιπίλα»

"Δηλαδή, είναι ντροπή! Μην τα λέμε αυτά τα πράγματα, θα μας πάρει με τις πέτρες ο κόσμος", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ολοκλήρωνε τη ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό και όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ευχαρίστησε, εκείνος ζήτησε να πει κάτι τελευταίο.

Είχε προηγηθεί συζήτηση για την υπόθεση της Εύας Καϊλή, όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε: «Η ατομική ευθύνη δεν μπορεί να γίνει συλλογική. Φτάνουν πια τα τηλεδικαστήρια και οι τηλεδικαστές! Τέλος».

Ο Γιώργος Λιάγκας, εκνευρισμένος με αυτή την τοποθέτηση, ξέσπασε στον αέρα: «Αχ Θεέ μου! Πρέπει να φύγεις κι εσύ από αυτή την πιπίλα. Είναι λάθος αυτή η προσέγγιση. Δηλαδή το πρόβλημα είναι ο Λιάγκας που λέει μία είδηση και δεν είναι το πρόβλημα ότι ένας πολιτικός έχει μία ΜΚΟ για να περνάει το μαύρο χρήμα από εκεί. Δηλαδή, είναι ντροπή! Μην τα λέμε αυτά τα πράγματα, θα μας πάρει με τις πέτρες ο κόσμος. Γιατί ο κάθε Λιάγκας, ακόμα κι αν κάποια φορά μπορεί να έχει ξεφύγει στη μετάδοση μίας είδησης, δεν τα πιάνει, ούτε ΜΚΟ έχει, ούτε ένα ευρώ μαύρο χρήμα έχει πάρει.

Ας αποδώσουμε τις ευθύνες σε αυτούς που πραγματικά έχουν. Το να βγούμε να πούμε ένα τσιτάτο, ότι φταίνε τα τηλεδικαστήρια… Φταίει το τηλεδικαστήριο που οι μισοί βουλευτές έχουν ΜΚΟ και βγάζουν λεφτά; Που το 1/3 από τους Ευρωβουλευτές μετά πάνε και γίνονται λομπίστες; Αν δεν είναι τόσο προσοδοφόρο γιατί να πάει ο Ευρωπαίος επίτροπος να γίνει λομπίστας μετά; Αυτά γιατί δεν τα λέτε; Γιατί κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει! Να τα λέμε κι αυτά! “Φταίνε οι δημοσιογράφοι…

Κι αν ένας δημοσιογράφος έχει ΜΚΟ και τα πιάνει, εγώ θα το βγάλω πρώτος. Έλεος με όλο αυτό το τσιτάτο και την υπερβολή».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου