Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Θέλω να είμαι πρότυπο για τα παιδιά μου»

"Πραγματικά θα έλεγα ότι είναι η ζωή μου πριν και μετά" εξομολογήθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Όλγα Κεφαλογιάννη στη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη και την κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star την Πέμπτη.

Μέσα σε όλα, η γνωστή πολιτικός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τις αλλαγές που έφεραν στην καθημερινότητα τα παιδιά της και την κοινή ζωή με τον σύζυγο της, Μίνω Μάτσα.

Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Κεφαλογιάννη εξομολογήθηκε πως «προσπαθώ πάντα να έχω το πρόγραμμα μου έτσι ώστε να έχω πάντα αρκετό χρόνο και για τα μωρά. Ειδικά τις Κυριακές τις έχω αφιερωμένες εκεί. Πολλές φορές μπορεί να με καλέσουν κάπου και τους παρακαλώ να με καταλάβουν. Την Κυριακή θέλω να περνάω όλη την μέρα με τα παιδιά και τον Μίνω».

«Νομίζω ότι για κάθε γυναίκα η μητρότητα είναι μια τομή στη ζωή της. Το ίδιο είναι και για μένα. Πραγματικά θα έλεγα ότι είναι η ζωή μου πριν και μετά. Άλλες προτεραιότητες, άλλη ματιά στα πράγματα και άλλο κέφι. Νομίζω δηλαδή πως μου έχει ανανεώσει πάρα πολύ τη διάθεση να είμαι δημιουργική, να κάνω πράγματα και κυρίως να θέλω να είμαι πρόθυμη για τα παιδιά μου. Θέλω, όταν μεγαλώσουν και μπορούν να καταλάβουν και τι κάνω και τι προσπαθώ, ιδανικά να λειτουργήσω και ως πρότυπο».

Δειτε το βιντεο εδω

«Είναι πολύ σημαντικό να μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορείς και συ να αισθάνεσαι ότι αφήνεσαι, είσαι ελέυθερη και υπάρχει πολύ μεγάλη ειλικρίνεια και αλήθεια. Και βεβαίως πολύ μεγάλη εκτίμηση, σεβασμός και αγάπη. Αυτά είναι τα δεδομένα που πρέπει να υπάρχουν για να λειτουργεί καλά μια σχέση» πρόσθεσε, ακόμα, η Όλγα Κεφαλογιάννη στο πρωινό μαγκαζίνο του STAR.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου