Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ιωάννα Σουλιώτη: «Καλύτερα σκύλα για τους δημοσιογράφους παρά κάτι άλλο»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Σουλιώτη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα την Πέμπτη. 

Μέσα σε όλα, μάλιστα, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί για το ριάλιτι Real Housewives, την αυστηρότητα τον δημοσιογράφο αλλά και την… ηλικία της!

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Σουλιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εννοείται πως υπήρχαν αρνητικά σχόλια για τις Real Housewives από τους κριτικούς τηλεόρασης, οι οποίοι μάλλον πια έχουν εξαφανιστεί. Τότε, στην εποχή εκείνη, τα μοντέλα να περάσουν στην παρουσίαση ήταν κάτι το πολύ εξτριμ για τα ελληνικά δεδομένα οπότε φάγαμε πολύ ξύλο».

«Έχω μια αυστηρότητα και είμαι πολύ δίκαιη. Αν δηλαδή αργήσεις στο ραντεβού σου, θα περιμένεις στη σειρά σου. Δεν γίνεται να πάρεις τη σειρά του άλλου. Έχω μερικές τέτοιες απόψεις που είχαν κατακριθεί από τους δημοσιογράφους αλλά κάτι έπρεπε και αυτοί να μου βρουν. Οπότε καλύτερα σκύλα παρά κάτι άλλο».

«Την λέω την ηλικία μου αν και η μαμά μου λέει να μην την λέω αλλά εγώ είμαι πολύ περήφανη για αυτήν. Θεωρώ ότι έχω κλείσει έναν πολύ όμορφο κύκλο στη ζωή μου. Οικογένεια, παιδιά, καριέρα και τώρα νομίζω ότι είμαι σε μια δεύτερη εφηβεία που δεν θα αφήσω να περάσει έτσι και θα την χαρώ πολύ περισσότερο από την πρώτη μου εφηβεία» συμπλήρωσε η Ιωάννα Σουλιώτη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου