Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Ο Δημήτρης Παπανώτας απαντά στην Μαρία Σολωμού: «Δεν συζητήθηκε αρκετά για τον Mente Fuerte και βρήκε τρόπο»

"Δεν θα κάτσω να απολογηθώ γιατί κάποιος ανόητος ακούει τον στιλίστα, τη μακιγιέζ και την κομμώτρια", λέει ο Δημήτρης Παπανώτας για την Μαρία Σολώμού.

Με αφορμή τα όσα δήλωσε η Μαρία Σολωμού για εκείνον στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε έξω από τα δόντια το πρωί της Δευτέρας, στο Happy Day.

Η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων στο After Dark: «Τι να πω γι’ αυτή την προσωπικότητα; Έχω την εντύπωση ότι με σιχαίνεται χρόνια ο Δημήτρης Παπανώτας.

Πες μου ένα λόγο που μπορεί ένας άνθρωπος να σε αντιπαθεί βαθύτατα, ο οποίος δεν συνδέεται μαζί σου με κανένα τρόπο, οι πράξεις σου δεν τον επηρεάζουν πουθενά και έχει άποψη για σένα. Κόμπλεξ λέγεται αυτό; Ψυχολογικά που θα έπρεπε να πάει κάπου;

Μια φορά έχω πάει καλεσμένη γιατί γνωρίζω χρόνια τη Σταματίνα και νομίζω με προσπέρασε έτσι ή φρόντισε να λείπει εκείνη την ώρα που ήταν η συνέντευξή μου. Θεωρώ ότι με αντιπαθεί βαθύτατα για κάποιο δικό του λόγο, ας το λύσει. Υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που λέγονται ψυχολόγοι, καλό είναι να πηγαίνουμε, να λέμε τα προβλήματά μας, να μην τα βγάζουμε στους άλλους χωρίς λόγο».

Η απάντηση του παρουσιαστή ήταν σκληρή…

«Δεν θα κάτσω να απολογηθώ γιατί κάποιος ανόητος ακούει τον στιλίστα, τη μακιγιέζ και την κομμώτρια. Εκτός αν θυμάται συγκεκριμένα να μας πει πότε εγώ ασχολήθηκα μαζί της, που βαριέμαι ειλικρινά. Για να καταλάβει κι αυτή ότι τον ψυχολόγο άλλος τον χρειάζεται. Εγώ τα έχω πολύ ξεκαθαρισμένα μέσα μου, ότι είμαι προοδευτικός άνθρωπος στις πολιτικές μου απόψεις και συντηρητικός στις κοινωνικές. Έναν άνθρωπο που επιλέγει γάμους, διαζύγια, δεν παντρεύομαι αλλά κάνω παιδί, αλλά μετά τα φτιάχνω και με ένα νεότερο… όλο αυτό για τις δικές μου αρχές και για τα δικά μου πιστεύω είναι λάθος», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας και συνέχισε:

«Έχω το δικαίωμα να έχω την άποψή μου. Και την άποψή μου την έχω χωρίς να με επηρεάζει αυτό που κάνει. Μπορώ να έχω άποψη για τη ζωή γιατί δεν είμαι 20. Και επίσης, είναι η δουλειά μου να έχω άποψη. Θα γελάσει ειρωνικά η Μαρία Σολωμού για μένα. Δεν συζητήθηκε αρκετά για τον Mente Fuerte και βρήκε τρόπο να συζητηθεί».

«Ένας άνθρωπος με σταθερή πορεία στη ζωή του να πεις έχει κόμπλεξ και χρειάζεται ψυχολόγο, εσύ που δεν έχεις σταθερή πορεία τι χρειάζεσαι;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου