Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου για τους Απαράδεκτους

«Χαρά μας είναι να μας ρωτάτε για τους Απαράδεκτους, τι να μας ενοχλεί;», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Στο πλαίσιο της πρεμιέρας της παράστασης “Sexy Laundry”, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και την Μυρσίνη Κοντού.

Οι δύο ηθοποιοί απάντησαν, μεταξύ άλλων, και για τους Απαράδεκτους.

«Με τη Ρένια είχαμε πολλά χρόνια να παίξουμε μαζί, είναι σαν να ξανασυστηνόμαστε πάνω στη σκηνή. Οι άνθρωποι φθείρονται, όχι οι σχέσεις. Με τακτική, τεχνική και σωστό συναίσθημα μπορεί να ξαναμπεί στη ράγα το πράγμα. Χαρά μας είναι να μας ρωτάτε για τους Απαράδεκτους, τι να μας ενοχλεί; Δεν είχα καταλάβει ότι μου είχε λείψει να κάνω σίριαλ, είχα αγωνία σαν να βγήκα από τη σχολή. Η εορταστική εκπομπή στην ΕΡΤ θα είναι την Πρωτοχρονιά», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η Ρένια Λουιζίδου είπε από την πλευρά της: «Άλλαξαν πολλά όλα αυτά τα χρόνια, μεγαλώσαμε, έχει περάσει μια ζωή, κάναμε παιδιά. Υπάρχει ένα βαθύ συναίσθημα. Δεν μας ενοχλεί καθόλου που ρωτάτε για τους Απαράδεκτους. 

Δειτε το βιντεο εδω

Είναι μια δουλειά για την οποία έχουμε υπέροχες αναμνήσεις και περηφάνεια που την κάναμε και είναι πολύ μεγάλη μας χαρά να απαντάμε για τους Απαράδεκτους. Αν προκύψει κάποιος ρόλος ίσως να κάνω τηλεόραση, αλλά δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου