Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Φαίη Σκορδά: «Ήθελα να κάνω unfollow, να μην βλέπω ότι υπάρχει»

«Δεν το έκανα όμως γιατί το θεωρώ πολύ φτηνό να γράφεται στα σάιτ ότι έκανα unfollow», είπε η Φαίη Σκορδά.

Για τη Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τα… unfollow και τα mute μιλούσαν στο «Πρωινό μας», με τη Φαίη Σκορδά να προχωράει στη δική της εξομολόγηση.

«Θα ήθελα πολύ να κάνω unfollow, όπως κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έχει τα… πρωτεία πριν την Καγιά, κάνει και μπλοκ», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά συνέχισε: «Είπα ότι ο Δημήτρης το κάνει και δεν τον νοιάζει αν βγουν τίτλοι μέτα. Γιατί εγώ είμαι ειλικρινής, είμαι τόσο εκνευρισμένη με κάτι που βλέπω και διαβάζω κι επειδή δεν θα απαντούσα ποτέ, είπε ότι τώρα, αυτή τη στιγμή, δεν θέλω ούτε mute, θέλω να κάνω unfollow.

Δεν το έκανα όμως γιατί το θεωρώ πολύ φτηνό να γράφεται στα σάιτ ότι έκανα unfollow. Αλλά μέσα μου θα το ήθελα πάρα πολύ. Δεν θέλω να βλέπω ότι υπάρχει, ρε παιδί μου. Δεν είναι ωραίο το unfollow, θα παίζει μετά», είπε η Φαίη Σκορδά.

Δειτε το βιντεο εδω

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε από την πλευρά της: «Γιατί είναι φτηνό; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Είναι ωραίο να προσποιείσαι ότι γουστάρεις να βλέπεις κάποιον; Εγώ δεν θέλω να περνάνε μπροστά από το τηλέφωνό μου το ρημάδι φάτσες που δεν θέλω να δω στη ζωή μου. Είναι αόρατοι, έξω από ‘δω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου