Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Σπύρος Μπιμπίλας: Οι νέες δηλώσεις για Κάτια Δανδουλάκη και Ελένη Ράντου

"Το θέμα είναι ότι δεν λύνεται το πρόβλημα, δεν μας δίνουν σημασία προς το παρόν. Έμαθα από τρίτους ότι οι δύο κυρίες θα συμμετάσχουν στη νέα απεργία" ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Με νέες δηλώσεις για το θέμα της απεργίας των ηθοποιών επανήλθε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Breakfast@Star» μίλησε για τις εξελίξεις στο πολυσυζητημένο θέμα, αναφέροντας πως τόσο η Κάτια Δανδουλάκη όσο και η Ελένη Ράντου έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στη νέα απεργία του κλάδου την Τετάρτη 8/2.

«Δεν θέλω να το σχολιάσω, έχει περάσει αυτό. Θα κάνουν απεργία οι δύο κυρίες αυτή την Τετάρτη. Το θέμα είναι ότι δεν λύνεται το πρόβλημα, δεν μας δίνουν σημασία προς το παρόν. Δεν μας κάλυψε η ρύθμιση που έγινε» δηλώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αυτή τη στιγμή έχουν καταλάβει οι σπουδαστές τα δύο κεντρικά θέατρα, το Εθνικό και το ΚΘΒΕ στη Θεσσαλονίκη, και τα κανάλια δεν το λένε. Αυτό είναι το ουσιαστικό, υπάρχει παραπληροφόρηση. Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες κινητοποιήσεις, να καταλαμβάνονται δημόσια κτήρια και να μην το λένε στις ειδήσεις;» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Εδώ και τόσες μέρες δεν το λέει κανείς, δεν έρχεται καμία κάμερα εκεί. Λες και είναι οργανωμένο» προσθέτει ο Σπύρος Μπιμπίλας, αποκαλύπτοντας ότι και την Τετάρτη 8/2 θα πραγματοποιηθεί νέα 24ωρη απεργία των ηθοποιών.

Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν είναι το ουσιαστικό θέμα αν απήργησαν η κυρία Δανδουλάκη και η κυρία Ράντου. Το ουσιαστικό είναι ότι η Κυβέρνηση δεν λύνει το πρόβλημα και όλοι οι καλλιτέχνες είναι στους δρόμους πενήντα μέρες τώρα» είπε κλείνοντας ο Σπύρος Μπιμπίλας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου