Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Άναυδη η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα του Open με το θέμα που έπαιξε η Μαρία Αντωνά

Δείτε τι έγινε στον αέρα του Open με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Άναυδη έμεινε η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όταν άκουσε από τη Μαρία Αντωνά να παίζει ως θέμα την ανάρτησή της στο Instagram για τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έκανε χθες μια ανάρτηση στην οποία αναφερόταν με πολύ τρυφερά λόγια στον σύζυγό της και φυσικά δεν περίμενε ότι αυτό θα γινόταν θέμα στην εκπομπή.

«Πρόσφατα έπεσα πάνω σε αυτή σου την φωτό -κορνιζωμένη στο σπίτι των γονιών σου- και θυμήθηκα τα πρώτα μας χρονια που ήμασταν στα “ντουζένια” μας! Τότε που ήμασταν ξέγνοιαστοι, ανέμελοι, όλο εξόδους, ταξιδια και όνειρα!

Είναι καλό να θυμόμαστε που και που, πως άρχισαν όλα και πως φτάσαμε ως σήμερα εδώ επειτα από 21 χρονια κι εχοντας 2 υπεροχα παιδιά!

Νιωθω τυχερή που βρέθηκες στην ζωή μου -αν και έβαλε το χεράκι του ο Αντώνης Βλοντάκης- και ευγνώμων που είσαι πάντα δίπλα μου σε όλα! Είσαι πάντα ΕΔΩ», έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα στην ανάρτησή της.

«Είναι ωραίο αυτά να μην τα κάνουμε μόνο σε γιορτές, να τα κάνουμε και στο… κουτουρού. Εκείνη την ώρα που το νιώθεις, το λες και το κάνεις», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου