Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Μπέττυ Μαγγίρα για Survivor: «Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, δεν υπάρχει δικαιοσύνη»

"Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχει τι πουλάει, τι θα φέρει λεφτά στο ταμείο, τέλος", σχολιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα για τις εξελίξεις στο Survivor All Star.

Τη διπλή αποβολή των Γκότση-Πιλίδη από το Survivor All Star και τις αντιδράσεις που αυτή προκάλεσε σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της εκπομπής της.

«Δεν είναι λίγο σαν διάλογος σεναρίου στη Λάμψη; Απ’ ό,τι κατάλαβα, έφαγαν όλοι στο Survivor, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Η παραγωγή αποφάσισε να κάνει το Survivor με αυτούς τους ανθρώπους και αποδεικνύεται ότι ήταν όλο λάθος. Έκλεψαν όλοι. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν τόσο θράσος αυτά τα παιδιά. Βλέπεις ότι έφυγαν η Δαλάκα και η Ασημίνα, δεν αισθάνθηκαν ότι: ωχ, θα γίνει όντως αυτό που είπαμε;», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Εγώ καταλαβαίνω ότι κανένας δε μπορεί να μην κλέψει για να φάει με κάποιον τρόπο. Αυτό δείχνει δύο πράγματα. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, γιατί προφανώς η πείνα είναι τόσο μεγάλη. Αν τρελαίνεσαι από την πείνα, δεν έχεις καθαρή σκέψη και δεν αντέχεις… εμείς δεν το ‘χουμε ζήσει αυτό», σημειώνει στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Και δεν έχουν να κάνουν τα λεφτά με την πείνα. Δεν σκέφτεσαι εκείνη την ώρα ότι θα μπουν τα λεφτά και χορταίνεις. Πεινάς, τέλος. Άρα αυτό σημαίνει ότι πεινάνε τόσο πολύ που δεν τους νοιάζει. Όλοι κοιτάνε να έχουν ένα κινητό. Το θέμα είναι ότι συμβαίνει παντού αλλά η παραγωγή δεν μπορεί να βρει έναν τρόπο να τους περιορίσει;», είπε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

«Δυστυχώς σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχει τι πουλάει, τι θα φέρει λεφτά στο ταμείο. Εγώ το βλέπω σαν επιχείρηση. Πώς θα το κάνω αυτό πιο πουλιστερό; Με αυτόν τον τρόπο. Τέλος. Πρέπει όμως και η παραγωγή να τηρήσει τους όρους», επισημαίνει κλείνοντας η Μπέττυ Μαγγίρα για το Survivor All Star.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου