Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Περικλής Κονδυλάτος κατά Βανδή: «Λυπάμαι πάρα πολύ που είμαι στη θέση να το πω αυτό»

«Σέβομαι πολύ τον κύριο Μπισμπίκη κι έχουμε περάσει πολύ ωραία με τον άνθρωπο και την πρώην γυναίκα του», λέει ο Περικλής Κονδυλάτος.

Για την αντιμετώπιση που είχε από την κριτική επιτροπή του J2US απάντησε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος ξέσπασε κατά της Δέσποινας Βανδή, ενώ αναφέρθηκε και στον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Με πειράζει όταν δεν μου φέρονται με ισάξιο τρόπο με τους άλλους. Δεν μπορεί πράγματα που σε κάποιους άλλους να λένε “δεν πειράζει, δεν τραγουδήσατε ωραία, αλλά είχατε κέφι” εμάς να μη μας αναγνωρίζουν ούτε αυτό, με ενοχλεί. Κι επίσης με ενοχλεί όταν μιλάνε για μένα άσχημα. Αδικήθηκα από τα σχόλια των κριτών κι όχι επειδή έφυγα. Υπάρχουν κι άλλοι που αδικούνται κι εγώ προσωπικά θέλω να μου μιλάνε ωραία κι όποιος μου μιλάει θα με σέβεται, όπως σέβομαι κι εγώ τους άλλους», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ με την κυρία Βανδή και ούτε θέλω. Δεν είναι το στυλ του ανθρώπου που θα μιλούσα εγώ. Και λυπάμαι πάρα πολύ που είμαι στη θέση να το πω αυτό γιατί τον κύριο Μπισμπίκη τον σέβομαι πάρα πολύ. Έχουμε περάσει πολύ ωραία σε κάποιες διακοπές με τον άνθρωπο και την πρώην γυναίκα του. 

Δειτε το βιντεο εδω

Είναι πολύ συμπαθής και πολύ ταλαντούχος κι εγώ είμαι σε δύσκολη θέση με όλο αυτό, αλλά δεν το έχω προκαλέσει εγώ. Αν μπορείτε, βάλτε το αυτό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου