Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Χρήστος Λούλης: «Η συνεργασία μας με τη Ζέτα είναι άψογη, όσα ειπώθηκαν ανήκουν στο παρελθόν»

"Είναι μια σκληρή, λεπτή υπόθεση που είναι στη Δικαιοσύνη. Δε μιλάμε τώρα για αυτά", δηλώνει ο Χρήστος Λούλης για τον Αλέξη Γεωργούλη.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Χρήστος Λούλης. 

Τον γνωστό ηθοποιό εντόπισαν τα τηλεοπτικά συνεργεία στη γενική πρόβα του Εθνικού Θεάτρου για την παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο».

«Η συνεργασία μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια είναι άψογη, δεν υπάρχει κανένα θέμα, μια χαρά. Ανήκουν όλα στο παρελθόν. Κι εμείς οι ίδιοι ανήκουμε στο παρελθόν, κάθε στιγμή που περνάει πάει, πέρασε», αναφέρει ο Χρήστος Λούλης.

«Δεν μου έχει γίνει κάποια τηλεοπτική πρόταση για να παρουσιάσω κάποιο τηλεπαιχνίδι. Δεν είναι στις προτεραιότητές μου να το σκεφτώ αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Μπορεί να υπάρχει κάτι που να είναι τόσο ουάου, που να σε κάνει να το σκεφτείς», απαντά ο ηθοποιός σε σχετική ερώτηση.

Πώς είναι η συνεργασία με τη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή;

«Έχουμε ξαναδουλέψει αλλά τώρα είναι τα πράγματα πιο ωραία. Μεγαλώνουμε, είμαστε πιο συμφιλιωμένοι με τους εαυτούς μας», τονίζει ο Χρήστος Λούλης.

Τέλος, όσον αφορά την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο Χρήστος Λούλης απέφυγε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο. «Είναι μια σκληρή, λεπτή υπόθεση που είναι στη Δικαιοσύνη. Δε μιλάμε τώρα για αυτά», αρκέστηκε να δηλώσει.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου