Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Μάγδα Τσαγγάνη για Αλέξη Γεωργούλη: «Μου έχει έρθει καταπέλτης, τον είχα σαν γιο μου»

"Αυτά που ακούω, νομίζω ότι τα λένε για κάποιον άλλο άνθρωπο, εάν τυχόν είναι αλήθεια, που δε θέλω καν να το πιστέψω, θα αισθανθώ ως μια μάνα που κατηγορούν το παιδί της", δηλώνει η Μάγδα Τσαγγάνη.

Για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star η Μάγδα Τσαγγάνη. 

Η γνωστή ηθοποιός, που έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, δήλωσε έκπληκτη από τις τελευταίες εξελίξεις και την καταγγελία σε βάρος του που βγήκε στη δημοσιότητα.

«Καταρχάς, νιώθω ότι οι κατηγορίες αυτές είναι για τον γιο μου, εγώ τον Αλέξη Γεωργούλη τον είχα και τον έχω σαν γιο μου. Το παιδί αυτό το έζησα στη δουλειά, όχι σε παρέες να βγούμε για καφέ ή να κάνουμε παρέα, ενάμιση χρόνο ήμασταν μαζί, δεν τον είχα δει ούτε μια φορά να έρθει αργοπορημένος ή αδιάβαστος», αναφέρει η Μάγδα Τσαγγάνη.

«Είναι ένα ευγενικό παιδί, το οποίο χαρακτήρισα εγώ μοναδικό. Αυτά που ακούω, νομίζω ότι τα λένε για κάποιον άλλο άνθρωπο, εάν τυχόν είναι αλήθεια, που δε θέλω καν να το πιστέψω,θα αισθανθώ ως μια μάνα που κατηγορούν το παιδί της», συμπληρώνει η γνωστή ηθοποιός.

«Δε δοκίμασα να επικοινωνήσω μαζί του, γιατί είχα ένα τηλέφωνο παλιό, αλλά χάθηκε, οι ηθοποιοί χανόμαστε, ήταν και στο εξωτερικό… Το παιδί αυτό με έκανε και γέλαγα, με έκανε να περνάω καλά, ήταν ευγενέστατο, ήταν κύριος. Και λέω, Χριστέ μου, για ποιον τα λένε αυτά;  Για τον Γεωργούλη; Δε μπορώ να το πιστέψω. Μου έχει έρθει καταπέλτης στο κεφάλι», δηλώνει σοκαρισμένη για τον Αλέξη Γεωργούλη η Μάγδα Τσαγγάνη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου