Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Η ψευδής καταγγελία για το ρεπορτάζ του TLive από τους δικηγόρους του Πέτρου Φιλιππίδη

Απόλυτη διαστρέβλωση στο ρεπορτάζ του T Live για τη διεύθυνση όπου διαμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης

Απόλυτη διαστρέβλωση στο ρεπορτάζ του T Live για τη διεύθυνση όπου διαμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου, έγινε το πρωί της Πέμπτης 6 Απριλίου, από τους δικηγόρους του καταδικασμένου ηθοποιού για δύο απόπειρες βιασμού.

Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε ψευδώς στην εκπομπή Super Κατερίνα, της Κατερίνας Καινούργιου, ότι το T Live ισχυρίστηκε πως ο πελάτης του έχει παραβιάσει κάποιον από τους περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα, τη δήλωση της πραγματικής του κατοικίας και την εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του. Ψευδείς ισχυρισμοί παρουσιάστηκαν και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα από τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Στο χθεσινό ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha σχετικά με το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη, ουδέποτε έγινε αναφορά της ακριβούς διεύθυνσης της κατοικίας του ηθοποιού και της συζύγου του. Το μόνο που αναφέρθηκε από το T Live είναι η ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκεται το κτήριο. Επίσης, ουδέποτε ισχυρίστηκε η εκπομπή του Alpha ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί.

Αντιθέτως, όπως κατέδειξε η εκπομπή T Live, ο ηθοποιός προσήλθε στο Αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο του μετά τις 12 το βράδυ της 1ης Απριλίου. Η εκπομπή ερεύνησε μόνο αν ο δηλωμένος στην Αστυνομία τόπος κατοικίας του Πέτρου Φιλιππίδη είναι ακριβής, χωρίς ωστόσο να προβεί σε κάποιο συμπέρασμα. Όπως αναφέρθηκε, είτε μένει στο εν λόγω κτήριο και δεν τον έχουν δει οι ένοικοι, είτε δεν μένει όπως κάποιοι ένοικοι ισχυρίστηκαν ότι δεν τον έχουν δει ποτέ.

Αντίθετα, με ακραία υποκριτικό και απόλυτο τρόπο, ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του, μετέφεραν ότι η εκπομπή T Live παρουσίασε ότι δεν τηρούνται οι περιοριστικοί όροι, ενώ και η δήλωση του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη, κας Κικής Πακιρτζίδου, έκανε αναφορά στην τήρησή τους, χωρίς ωστόσο να προβαίνει σε κρίσεις για την εκπομπή του Alpha.

Επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τονίσει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα προσφύγει στο ΕΣΡ, την ώρα που ο ίδιος δεν έκανε καμία αναφορά στο πρόστιμο των 180.000 ευρώ που πήρε για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.ψ

Φαίνεται πως η ασθενής τους μνήμη, δεν τους επιτρέπει να θυμηθούν ότι οι ίδιοι είχαν κατασκηνώσει έξω από το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό για μήνες, καθώς και σε άλλα σπίτια αναγνωρίσιμων προσώπων στο παρελθόν.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου