Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Τάσος Κωστής σε Μελιτά – Σεργουλόπουλο: «Δεν ξεκινάει η τηλεόραση από τότε που γεννηθήκατε εσείς»

Όσα εξομολογήθηκε ο Τάσος Κωστής στη νέα του συνέντευξη...

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε ο Τάσος Κωστής, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, στην ΕΡΤ. 

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην μακρόχρονη και επιτυχημένη τηλεοπτική του διαδρομή καθώς και την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η Τζένη Μελιτά ανέφερε το Ρετιρέ ρωτώντας εάν τότε συνάντησε ο ηθοποιός για πρώτη φορά την μεγάλη αναγνωρισιμότητα, ο Τάσος Κωστής εξομολογήθηκε πως «δεν ξεκινάει η τηλεόραση από τότε που γεννηθήκατε εσείς και που αρχίσατε να καταλαβαίνετε τι γίνεται. Επαναλαμβάνω, δεν ξεκινάει η τηλεόραση από τότε που γεννηθήκατε εσείς! Για μένα η πρώτη επιτυχία, θα το πω και αυτό, ήταν το 1981. Δεν ξεκίνησα όμως το 1981, το 1972 βγήκα στη δουλειά. Το ’81 έκανα την πρώτη μου επιτυχία σε μια σειρά του Ξενόπουλου την οποία σκηνοθετούσε ο Νίκος Ανδρέου. Είχε λοιπόν επιτυχία η σειρά και έκανα και προσωπική επιτυχία, έτσι ξεχώρισα από τους συναδέλφους μου το ’81 όπου ήμουν ο Γερολυμάκης με την Φιορούλα».

«Από τότε ξεκίνησα, λοιπόν. Όποιος είχε γεννηθεί τότε και ήταν μεγάλος και καταλάβαινε, από τότε.

 Όποιος γεννήθηκε πιο μετά, θυμάται το Ρετιρέ. Άλλος γεννιέται πιο μετά και θυμάται την Μαρία την Άσχημη. Ανάλογα δηλαδή πότε γεννήθηκε και παρακολουθώντας τηλεόραση».

«Έτσι καταλαβαίνω και τι ηλικίας είναι ο άλλος! Γιατί, όταν μου λες «σε θυμάμαι από τότε», καταλαβαίνω πως τόσο είναι αυτός. Είχα την τύχη να έχω καλά ραντεβού στην καριέρα μου. Να γίνονται σειρές και εγώ να είμαι εκεί γιατί υπάρχουν και περίοδοι που δεν γίνονται καλά πράγματα στην τηλεόραση» συμπλήρωσε, επίσης, ο Τάσος Κωστής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου