Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Γιώργος Καραμίχος: «Ήμουν έτοιμος να πω όχι, αλλά είπα να μη το παίξω σνομπ και πήγα στο ραντεβού»

«Δεν έχω καμία άποψη ακόμη, η δικαιοσύνη θα αποφανθεί», είπε ο Γιώργος Καραμίχος για τον Αλέξη Γεωργούλη.

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη ο Γιώργος Καραμίχος, λίγες ημέρες προτού κάνει τη συγκλονιστική αποκάλυψη για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε. 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην εμφάνισή του, με τον ίδιο να προτιμά ρούχα που τον κάνουν να νιώθει άνετα, ενώ μίλησε και για το τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ.

«Μου αρέσει να ντύνομαι με ρούχα που με κάνουν να νιώθω άνετα και να είμαι ο εαυτός μου. Δεν κοιτάζομαι ιδιαίτερα στον καθρέφτη, αλλά μου αρέσει η καλή αισθητική», είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο Γιώργος Καραμίχος είπε στη συνέχεια για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στην ΕΡΤ: «Ο πρώτος κύκλος του παιχνιδιού ολοκληρώθηκε και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Ήταν δύσκολα στην αρχή, στο πρώτο γύρισμα είπα ότι έκαναν λάθος, έπρεπε να πάρουν άλλον παρουσιαστή. Όταν έγινε η πρόταση για το παιχνίδι ήμουν έτοιμος να πω όχι, αλλά είπα να μη το παίξω σνομπ και πήγα στο ραντεβού. Είναι απαιτητικό το παιχνίδι, δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει καθημερινό».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Γιώργος Καραμίχος ανέφερε σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν έχω καμία άποψη ακόμη, η δικαιοσύνη θα αποφανθεί».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου